Здравейте!Търся сервиз или майстор който да ми оправи климатроника на Fiat Bravo 2007!Едната зона духа постоянно топло!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Климатроник Фиат Браво
Collapse
X
-
Здравейте колеги.Аз карам Стило,но със същият климатроник.Имах същият проблем преди 2 г.Първо се опитаха да ми обучат климатроника и моторчетата които управляват клапите и за известно време имаше успех,но после ми смениха 2 от 3 общо моторчета и 2 г. работеха добре,но сега пак от време на време правят същите проблеми.Явно трябва да слагам нови моторчета защото предните бяха втора употреба.Това е едно от слабите места на Фиат-или защото са BOSCH.Дано вашите да са DENSO.Успех!STILO-2003-115 HP-JTD Power
Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.
Коментар
-
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетоСервиза го знаеш. От години ходим там. Частите ги провери по номер сигурен съм че съвпада или със 147 или със стилоFiat Idea 1.9 Multijet //// Fiat 126p/ Fiat Panda 1000/ Fiat Punto 75/ Fiat Punto 1.9JTD
Fiat Sedici 1.6 4x4
Fiat Croma 1.9 Multijet
Коментар
-
hercoga написа: Преглед на мнениетоСлед като никой каза сервиз аз си го оправих сам, беше счупено детайлчето което влиза от едната страна в моторчето, а от другата страна влиза в колелцето на клапата така се предава въртенето и духаше отляво само топло. Купих си 4 броя нови части и сега всичко е наред.
Коментар
-
Привет колега, понякакъв начин се изтри съобщението което ми беше пратил и не можах да ти се обадя, ако искаш да видиш схема на моторчетата кое къде седи и кое какво управлява се ригистристрай в английския форум там има всичко. Но ако е същото моторче което при мен беше, трябва да свалиш централната конзола с подлакътника отстрани откъм волана пластмасите които са в краката. Моторчето се намира точно зад една голяма конзола която се държи за купето над волана самия волан и таблото се държи на нея и отива чак долу в краката няква алуминиева отливка е и няма сваляне. Аз реших проблема кардинално като отрязах прозорче точно там където е моторчето централно, то се държи на 3 винта. Рязането на конзолата го направих с дремелче с мини дискче. Внимавай отзад върват кабели да не ги срежеш сложи нещо да ги предпазиш има място да пълхнеш 5-6 мм ламаринка. Мисля, че имам една две снимки прати пак номера ако имаш вайбар да ти изпратя
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар