Така...взех си фиатка, брава 1.6 16V 96-та преди няколко дена .Но сега въпроса ми е, къде да и сменя ремуците,филтрите,накладките и т.ндоста четох из форума за сервизи и съм супер объркан.За александър. ауто има различни отзиви и мнения но нещо не ми се ходи там. Днес минах през един сервиз в младост VIP-сервиз но там ми казаха 120 лева само труда за ремъците с ролките за 1.6 ! нещо много ми се вижда!! та мисълта ми е някой може ли да ми препоръча някой сервиз,знам че доста е писано по тази тема в форума.Как ще е по добре дали аз да си купя частите от магазина на стамболийски 155 или от сервиза да ми ги сложат??А и още нещо,много ми гори колицата,наистина че още не сум и сменил консумативи и свещите но ми дава разход извъ нградско от рода на 9 на сто бензин!!!а градско не ми се говори. като я купувах минах на дианостика на двигателя и пича ми каза колата е много добре само има някакво отклонение на напрежението в единия цилиндър но не знеше дали е от свеща или от бобината(защото ако е бобина не ми се мисли....)Има ли някои идея от какво е ,чувал съм че може и от компютъра да е ????
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
сервиз за брава,смяна на комсумативи
Collapse
X
-
Re: сервиз за брава,смяна на комсумативи
danzkix написа:Така...взех си фиатка, брава 1.6 16V 96-та преди няколко дена . Но сега въпроса ми е, къде да и сменя ремуците,филтрите,накладките и т.н доста четох из форума за сервизи и съм супер объркан.За александър. ауто има различни отзиви и мнения но нещо не ми се ходи там.Днес минах през един сервиз в младост VIP-сервиз но там ми казаха 120 лева само труда за ремъците с ролките за 1.6 ! нещо много ми се вижда!!та мисъ лта ми е някои може ли да ми препоръча някои сервиз,знам че доста е писано по тази тема в форума. Как ще е по добре дали аз да си купя частите от магазина на стамболийски 155 или от сервиза да ми ги сложат?
-
danzkix написа:А и още нещо,много ми гори колицата,наистина че още не сум и сменил консумативи и свещите но ми дава разход извъ нградско от рода на 9 на сто бензин!!!а градско не ми се говори.
Коментар
-
Тъкмо преди малко разгледах саита на D&N сервиз и се навих да си закарам колата там(преди това бях прочел твоите постове за него ) та тъкмо ми е близо а пък щом и ти си доволен,а и гаранция давали :D благодаря ти много за съвета,надавам се да остана и доволвен дано нямам проблеми за напред с фиатката защото всеки ме убеждаваше да не си взимам фиат че много се чупели( а голф ли да си взема ?? ),но не аз си я бях харесал от година насам и просто съм се влюбил в нея като модел :D А колкото до разхода извънградско не съм я настъпвал повече от 120-130, ще сменя първо свещите и някои консумативи и ще видя как е тогова, и ще пиша пакBrava 1.6 16V 96
Коментар
-
sev написа:masterkar написа:>- масло LEMFOERDER - 4LX7.50 lv= 30 lv
Коментар
-
masterkar написа:sev написа:masterkar написа:>- масло LEMFOERDER - 4LX7.50 lv= 30 lv
Коментар
-
masterkar написа:danzkix написа:Така...взех си фиатка, брава 1.6 16V 96-та преди няколко дена . Но сега въпроса ми е, къде да и сменя ремуците,филтрите,накладките и т.н доста четох из форума за сервизи и съм супер объркан.За александър. ауто има различни отзиви и мнения но нещо не ми се ходи там.Днес минах през един сервиз в младост VIP-сервиз но там ми казаха 120 лева само труда за ремъците с ролките за 1.6 ! нещо много ми се вижда!!та мисъ лта ми е някои може ли да ми препоръча някои сервиз,знам че доста е писано по тази тема в форума. Как ще е по добре дали аз да си купя частите от магазина на стамболийски 155 или от сервиза да ми ги сложат?Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
vesko написа:Забрави, миналата седмица ходих там, точно заради твоите препоръки тук от форума. Та един чичо ме посрещна с 90 лв за труд, щото "за оня другия (ремък) се откача двигателя" - така и не разбрах кой е "тоя" и кой "другия". На въпроса при тях колко ще ми струват ангренажния ремък и ролките отговора беше "към 200 лв". Довиждане... Ремъците и ролките купих от hit-ko, доставени за по-малко от 24 часа с куриер. Смяната - при Гената, търсачката във форума ще отговори на последващите въпроси.
Коментар
-
Бягай много на далече от VIP в Младост. Аз съм "горял" там.За Д&Н Младост нищо не мога да кажа, от Овча Купел обаче имам също доста негативни мнения.Аз напоследък ползвам услугите на HCO от форума и съм доста доволен.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
masterkar написа:vesko написа:Забрави, миналата седмица ходих там, точно заради твоите препоръки тук от форума. Та един чичо ме посрещна с 90 лв за труд, щото "за оня другия (ремък) се откача двигателя" - така и не разбрах кой е "тоя" и кой "другия". На въпроса при тях колко ще ми струват ангренажния ремък и ролките отговора беше "към 200 лв". Довиждане... Ремъците и ролките купих от hit-ko, доставени за по-малко от 24 часа с куриер. Смяната - при Гената, търсачката във форума ще отговори на последващите въпроси.vesko написа:ДовижданеАнтверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
fiat_love написа:Както не веднъж е писано във форума, не давайте да ви пипат 16V мотора, ако не сте се убедили, че сервиза има фиксатори за валовете.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
vesko написа:Причината за това загубено време съм склонен да търся измежду следните 2 - или са си сменили драстично цените в сравнение с преди 3 месеца, или си преценяват клиентите на око. И в двата случая аз съм:vesko написа:Довиждане
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар