Така...взех си фиатка, брава 1.6 16V 96-та преди няколко дена
.Но сега въпроса ми е, къде да и сменя ремуците,филтрите,накладките и т.ндоста четох из форума за сервизи и съм супер объркан.За александър. ауто има различни отзиви и мнения но нещо не ми се ходи там. Днес минах през един сервиз в младост VIP-сервиз но там ми казаха 120 лева само труда за ремъците с ролките за 1.6 ! нещо много ми се вижда!! та мисълта ми е някой може ли да ми препоръча някой сервиз,знам че доста е писано по тази тема в форума.Как ще е по добре дали аз да си купя частите от магазина на стамболийски 155 или от сервиза да ми ги сложат??А и още нещо,много ми гори колицата,наистина че още не сум и сменил консумативи и свещите но ми дава разход извъ нградско от рода на 9 на сто бензин!!!а градско не ми се говори. като я купувах минах на дианостика на двигателя и пича ми каза колата е много добре само има някакво отклонение на напрежението в единия цилиндър но не знеше дали е от свеща или от бобината(защото ако е бобина не ми се мисли....)Има ли някои идея от какво е ,чувал съм че може и от компютъра да е ????

Коментар