Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде в Пловдив да отида за ремонт на главата на Брава 1,2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде в Пловдив да отида за ремонт на главата на Брава 1,2

Здравейте колеги,да споделя с вас какъв проблем имам и ако може да ме насочите къде да отидана сервиз в Пловдив.Колата е Фиат Брава 1,2 16V 82кс. 99г. 182В2000От седмица сутрин като запаля колата в началото работи нестабилно сякаш е на два цилидара и тресе, като я из форсирам се оправя.Стартера спря да върти върти когато си поиска работибез проблем.все едно има вода в цилидрите и не му стига мошност да пре върти тръгва да върти четвърт оборот и забива Губи 1 литър антифриз на 100 км.Днес бях на тест за изгорелите газове и е положителен.Явно трябва да се отваря главата.Моля да ми препоръчате сервиз в Пловдив и оринтеровъчно колко ще вземат за трудП.С Георги до ескада го знам
    Fiat bRAVA 1,2 16V

за главата

аз не съм майстор но на пунтото си я правих сам ,ако искаш тел 0988745134 ,за 30 ,40 лева ще се пробвам,гарнитурата ще си я купиш ти

Коментар

Що не се разходиш при жоро. Чувал съм че виждал двигател на фиат. Идаже им разбирал.
      Сега сериозно колегата е от форума ника му е gal и има тема в раздела
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа: Преглед на мнението
        Що не се разходиш при жоро. Чувал съм че виждал двигател на фиат. Идаже им разбирал.
        Сега сериозно колегата е от форума ника му е gal и има тема в раздела
        ходих при него видях колко разбира и отношение му като чу двигателя нов мотор, немога да ти помогна, знаеш ли сервизи други-НЕ!
        fiat brava 1.4 12v 80 hp моно инжекция с газ на brc

Коментар

Мда много майстори не обичат да оправят лайната и кашите на предните разбирачи.
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

При положение че предишният майстор на въпросната кола се чудил че му липсва някаква вложка от инстромента и можела да бъде в двигатела как да правя тази кола .
            тел.0897943620

Коментар

не е това въпроса няма нищо изтървано само клапан е за смяна със здрави лагери и нов картер затова са олющени болтовете отдолу, заради клапан цял двигател ли да сменям сега въпроса е друг че не могат да свалят блока защото нямат пети и даже и да ги зацепят какво от това като предварението и закъснението на един от двата вала изместен
              fiat brava 1.4 12v 80 hp моно инжекция с газ на brc

Коментар

Working...
              X