Здравейте колеги,да споделя с вас какъв проблем имам и ако може да ме насочите къде да отидана сервиз в Пловдив.Колата е Фиат Брава 1,2 16V 82кс. 99г. 182В2000От седмица сутрин като запаля колата в началото работи нестабилно сякаш е на два цилидара и тресе, като я из форсирам се оправя.Стартера спря да върти върти когато си поиска работибез проблем.все едно има вода в цилидрите и не му стига мошност да пре върти тръгва да върти четвърт оборот и забива Губи 1 литър антифриз на 100 км.Днес бях на тест за изгорелите газове и е положителен.Явно трябва да се отваря главата.Моля да ми препоръчате сервиз в Пловдив и оринтеровъчно колко ще вземат за трудП.С Георги до ескада го знам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде в Пловдив да отида за ремонт на главата на Брава 1,2
Collapse
X
-
stambata1982
за главата
аз не съм майстор но на пунтото си я правих сам ,ако искаш тел 0988745134 ,за 30 ,40 лева ще се пробвам,гарнитурата ще си я купиш ти
-
Що не се разходиш при жоро. Чувал съм че виждал двигател на фиат. Идаже им разбирал.
Сега сериозно колегата е от форума ника му е gal и има тема в разделаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетоЩо не се разходиш при жоро. Чувал съм че виждал двигател на фиат. Идаже им разбирал.
Сега сериозно колегата е от форума ника му е gal и има тема в разделаfiat brava 1.4 12v 80 hp моно инжекция с газ на brc
Коментар
-
не е това въпроса няма нищо изтървано само клапан е за смяна със здрави лагери и нов картер затова са олющени болтовете отдолу, заради клапан цял двигател ли да сменям сега въпроса е друг че не могат да свалят блока защото нямат пети и даже и да ги зацепят какво от това като предварението и закъснението на един от двата вала изместенfiat brava 1.4 12v 80 hp моно инжекция с газ на brc
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар