Здравейте.Днес ходих на майстор във връзка с тресене на предницата и се оказа вътрешно каре, майстора каза, че трябва да се смени и полуоската понеже били комплект. (не съм наясно с тези неща и пиша това, което разбрах от майстора).Обяви ми цена от 600лв. нагоре.Някой може ли да ми даде съвет от къде мога да намеря една идея по-евтино.автомобила е Фиат Крома 2006г. 1.9MJTD 110kw 16v с автоматична скоростна кутия.Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дясна полуоска
Collapse
X
-
Re: Дясна полуоска
jorkata1354 написа:Здравейте.Днес ходих на майстор във връзка с тресене на предницата и се оказа вътрешно каре, майстора каза, че трябва да се смени и полуоската понеже били комплект. (не съм наясно с тези неща и пиша това, което разбрах от майстора).Обяви ми цена от 600лв. нагоре.Някой може ли да ми даде съвет от къде мога да намеря една идея по-евтино.автомобила е Фиат Крома 2006г. 1.9MJTD 110kw 16v с автоматична скоростна кутия.Благодаря!Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
-
noriaga написа:Вътрешното каре - "чаша" и трипод се продават отделно и не са комплект с полуоската. Виж в axm-auto, имат заместители, които се произвеждат в Италия.
Коментар
-
jorkata1354 написа:noriaga написа:Вътрешното каре - "чаша" и трипод се продават отделно и не са комплект с полуоската. Виж в axm-auto, имат заместители, които се произвеждат в Италия.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Майстора като я вдигна и веднага каза "има разбито каре, смяна на дясна полуоска и каре и ще се оправи", аз не мога да кажа каква би могла да е причината по простата причина, че не му разбирам. Може причината да е и в двете.Това http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1 включва ли нещата от предния линк, за който питах, ако - да не е ли по добре да взема направо дясната полуоска излиза със 100 лв. повече, но поне при евентуален проблем и в полуската ще избегна двойна работа?Би ли ми споделил какво точно имаш предвид с "... При мен почти сигурно е от автомата."? Защо би имало тресене заради самия автомат?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар