Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся сервиз за тенекии и боя

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся сервиз за тенекии и боя

Днес ме удариха отзад и търся качествен сервиз в който да се демонтира бронята и отвори комбито, да се извика мобилна група на Булстрад(уговорено) за вторичен оглед и след това да се ремонтира. Някой ако знае проверен сервиз с тези възможности , особенно в западните квартали на София , моля да драсне. Спешно ми е.
    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

кола

Има сервизи зад Италянецаи в Люлин 7 над Опел сервиза за тенекии иначе на красна поляна ремонтират брони ама колко пари взимат божа работаняма ли втора употреба За отварянето ще и видим сметката
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

От този в Люлин 7 имам преки впечатления, като цяло - добри. Ако още не си намерил вариант, пиши на лични да ти пратя телефона им.
      Fiat Palio Weekend 75 - до пролетта на 2013;
      FIAT PUNTO 2 (18

Коментар

В Красна Поляна за броните ги знам и утре ще мина да ги питам за цена. Дайте координати за този сервиз в Люлин. Булвария я знам , някъде около нея ли е?

Коментар

Около 400 м след нея в ляво. 0885 260 025 е телефонът, преди около година им бях клиент.
          Fiat Palio Weekend 75 - до пролетта на 2013;
          FIAT PUNTO 2 (18

Коментар

Тоя люлинския беше правил една Ц-класа преди време тука от махалата...добре се беше справил като цяло.

Коментар

Колега, доволен съм от Ауто дъ бест -доверен сервиз на ДЗИ - Тел. за връзка и консултация. 0888 667 973 , намира се зад Бизнес център Сердика. Също така съм доволен от Колор стил, в Драгичево, ако не ти е прекалено далеч.

Коментар

Намерен е сервиз, колата е вътре. Като видя какво ще стане ще кажа кой е и какво ми е мнението. Благодаря на отзовалите се.

Коментар

Я сподели как е положението и доволен ли си от сервиза, в който ходи. И мен ме чака една подобна работа.
                  N.Y. State of Mind

Коментар

Здравейте!
                    Темата е стара, но реших да пиша тука да не отварям нова. Трябва ми добър бояджия и тенекеджия за софия,по възможност и нормални цени да има!
                    Благодаря за отделеното време!

Коментар

Working...
                    X