Здравейте колеги,Търся проверен магазин в София, от където да си купя ксенонови крушки H7 - по възможност качествени.До колкото разбирам ксенон системата ми не е оригинална, а нещо от сорта на HID.Всъщност H7 35W ли ми трябва?Колата е Chevrolet Captiva 2007.За първи път се сблъсквам с ксенонови фарове. Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся магазин за ксенон в София
Collapse
X
-
Ако, си със лупи и заводски ксенон на късите най-добре отиди си купи от представителството на шевролет. А ако си с китайски допълнително слаган няма значение какви крушки ще си купиш, дори е по добре да го махнеш и замениш с халогенна крушка защото на обикновен фар ксенон само заслепяваш насрещните коли и ставаш като пернишки голф :D
Коментар
-
Фаровете са с лупи и правят ясни очертания на светлината, но изглежда не са оригиналните. Въпреки, че колата е от Булвария и човека каза, че така я е купил от там. Благодаря на колегата ще погледна в този магазин, предполагам там ще ме упътят допълнително.Fiat Stilo 115 h.p. 2004
Глупаво е да правиш планове за целия си живот, след като не си господар дори на утрешния ден.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар