Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сервиз за основен ремонт на двигател София (Дружба)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сервиз за основен ремонт на двигател София (Дружба)

Здравейте, фиятчето (Punto MK2 1,2 8V) ми се предаде. Закарах го при майстор "приятел", но фиятите са му чужди и вече много ме бави. Чудя се дали да го чакам още или да си дръпна колата и да я закарам на друг майстор.Към момента главата е свалена, шлайфана и проверена. Пунтото ми "чака ред", за да се разглоби двигателя и да се види доколко е зле и да почне ремонта.Не че бързам, имам друга кола, която ползвам, но нещо взе да ми липсва фиятката. Ще ми се да ми препоръчате майстор и да му "закарам" някак си фията вече. По колата има и други неща да се правят, така че един майстор не би ѝ се отразил зле. В Момента колата е в Дружба. Въпреки, че ако се вика пътна помощ тя беше 30-40лв в рамките на града и май няма значение къде ще го закарам.

Прочети останалите теми - има достатъчно коментирани "форумни сервизи", в същия раздел. За Дружба, сервиза на Дани.

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...0%C2%C8%C7За този ли сервиз говорим
      iffaylo написа:
      FORZA "ИТАЛСЕРВИЗ" - Отдолу е на кръговото на 4-ти километър. Правят италианки и каквото докарат Единия пич се казва Даниел и има златни ръце и висок морал.
      От тук го намерих.

Коментар

Не. Някой да му пусне телефон че го нямам.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=25607Тук му има телефона. Малко е сепнат по някога в приказките, но не му обръщай внимание, такъв му е хумора. Иначе е голям пич и ги разбира много нещата, направо си говори с колите :D Каквото ми е правил по колата съм останал доволен.
          1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
          2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP

Коментар

Working...
          X