Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Avtogumi.bg -мнение?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Avtogumi.bg -мнение?

Колеги, някой купувал ли е от този сайт, като цяло какво ви е мнението за пазаруване от сайтове?
    Fiat Punto MK1 1.2 60 hp, 99`

Сайт като сайт. Поръчваш, доставят, харесваш и или плащаш, или ресто Неприятностите идват при рекламация. Обади се, попълни формата, върни продукта и чакай...... При гумите си е губи време процедура, а и ти си си ги взел да ги търкаляш, не да ги лангъркаш по куриери и да чакаш комисии и решения. Докато при физически магазин е ясно, но и цената е друга.
    Lupo - The Monster
    Е83 3D

Коментар

Да, друга е цената. Гумите, които купувам от магазин в Плевен, са по евтини с монтаж, отколкото в този сайт без монтаж.Котка в чувал...
      Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Купувал съм от тях (само те имаха специфичен размер на едни гуудричове за джипа) и ми направиха добро впечатление - дойдоха бързо, в буса имаха машина за баланс, смениха ми ги на удобно за мен място и ги балансираха, а гумите бяха с ДОТ отпреди 3-4 месеца. Като цяло бих си купил отново от тях.

Коментар

Практично само от тях съм купувал.При последната покупка ги бяха изправили по една куриерска фирма (D&D), която ми взе 8 лв. за доставка при положение, че доставката е безплатна.Оплаках се.Започна се една лудница. Звъняха ми всеки ден, но все се разминавахме с техния куриер, който имаше за задача да ми върне 8-те лева, защото не било редно така.След 4-5 дни обаждане по телефона накрая им казах, че виждам тяхното желание да ми върнат парите, което го приемам за добро и да забравим за цялото това нещо.Те отказаха да приемем случая за завършен и след още 2-3 дни звънене накрая успяхме да се срещнем и да ми върнат 8-те лева.Това е накратко от мен история, след 4 покупки от там.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Тази година и летни и зимни гуми купих от тях. Въпреки, че не съм фен на онлайн пазаруването, за гумите лично на мен ми е удобно. Зимните и на мен ми ги пратиха по тази куриерска фирма D&D, но всичко беше точно.
            Fiat Croma 1.9 16V MJet

Коментар

Доволен съм от тях - бързи са, доставят на удобно място в удобно време! Добра услуга

Коментар

Working...
              X