Къде в Бургас могат да ми направят настройка на газов инжекцион Vega?Моля,някой ако знае да ми даде кординати и номер за връзка Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Газаджия в Бургас
Collapse
X
-
krasio_79bs написа:0898 666 155-Илия или 0898 666 156-ПеткоМомчетата са кадърни и не свалят кожи при ремонтни дейности. Обади им се и питай дали могат да ти помогнат. Нямам идея дали имат софт за твоя ГИ,но най-добре е ти да ги питаш."Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
-
До Шела са техногаз (може да ги намериш в гугъл), но там все са прекалено заети... Те по-скоро са на гърба на Лукойл, оттам може да влезеш по един черен път. Най-вероятно да ти насрочат час за след няколко дни... аз тях ги отписах засега. Вместо да си назначат човек, който да обира дребни ремонти, смяна на филтър, настройка и т.н. те всички се метнали да слагат газови. Ама не пречи да пробваш така и така ще си в района...Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:До Шела са техногаз (може да ги намериш в гугъл), но там все са прекалено заети... Те по-скоро са на гърба на Лукойл, оттам може да влезеш по един черен път. Най-вероятно да ти насрочат час за след няколко дни... аз тях ги отписах засега. Вместо да си назначат човек, който да обира дребни ремонти, смяна на филтър, настройка и т.н. те всички се метнали да слагат газови. Ама не пречи да пробваш така и така ще си в района..."Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
-
Не карам на газ, но мои приятели са ми казвали, че са доволни от газаджиите, които са на самата бензиностанция Лукойл до МЕТРО на изхода на Бургас. Влизаш в самата бензиностанция, сервиза е точно вдясно от магазина.http://www.autogas-bg.com/%D0%BA%D0%...BA%D1%82%D0%B8Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Не карам на газ, но мои приятели са ми казвали, че са доволни от газаджиите, които са на самата бензиностанция Лукойл до МЕТРО на изхода на Бургас. Влизаш в самата бензиностанция, сервиза е точно вдясно от магазина.http://www.autogas-bg.com/%D0%BA%D0%...BA%D1%82%D0%B8FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар