Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Газаджия в Бургас

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Газаджия в Бургас

Къде в Бургас могат да ми направят настройка на газов инжекцион Vega?Моля,някой ако знае да ми даде кординати и номер за връзка Благодаря
    "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

0898 666 155-Илия или 0898 666 156-ПеткоМомчетата са кадърни и не свалят кожи при ремонтни дейности. Обади им се и питай дали могат да ти помогнат. Нямам идея дали имат софт за твоя ГИ,но най-добре е ти да ги питаш.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
      0898 666 155-Илия или 0898 666 156-ПеткоМомчетата са кадърни и не свалят кожи при ремонтни дейности. Обади им се и питай дали могат да ти помогнат. Нямам идея дали имат софт за твоя ГИ,но най-добре е ти да ги питаш.
      звъннах сега на момчетата-не се занимават с такива уредби,но ме изпратиха в кв.Победа около бензиностанция Shell.Там имало човек който се занимава с този тип газови.Знаеш ли къде се намира?
      "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

То и те са до Шела.При кой те пратиха? Кажи име ,че да се сетя.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
          То и те са до Шела.При кой те пратиха? Кажи име ,че да се сетя.
          име не ми казаха,само казаха че са до тях

Коментар

До Шела са техногаз (може да ги намериш в гугъл), но там все са прекалено заети... Те по-скоро са на гърба на Лукойл, оттам може да влезеш по един черен път. Най-вероятно да ти насрочат час за след няколко дни... аз тях ги отписах засега. Вместо да си назначат човек, който да обира дребни ремонти, смяна на филтър, настройка и т.н. те всички се метнали да слагат газови. Ама не пречи да пробваш така и така ще си в района...
            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
              До Шела са техногаз (може да ги намериш в гугъл), но там все са прекалено заети... Те по-скоро са на гърба на Лукойл, оттам може да влезеш по един черен път. Най-вероятно да ти насрочат час за след няколко дни... аз тях ги отписах засега. Вместо да си назначат човек, който да обира дребни ремонти, смяна на филтър, настройка и т.н. те всички се метнали да слагат газови. Ама не пречи да пробваш така и така ще си в района...
              нямат софтуер за моя ГИ

Коментар

Не карам на газ, но мои приятели са ми казвали, че са доволни от газаджиите, които са на самата бензиностанция Лукойл до МЕТРО на изхода на Бургас. Влизаш в самата бензиностанция, сервиза е точно вдясно от магазина.http://www.autogas-bg.com/%D0%BA%D0%...BA%D1%82%D0%B8
                Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
                  Не карам на газ, но мои приятели са ми казвали, че са доволни от газаджиите, които са на самата бензиностанция Лукойл до МЕТРО на изхода на Бургас. Влизаш в самата бензиностанция, сервиза е точно вдясно от магазина.http://www.autogas-bg.com/%D0%BA%D0%...BA%D1%82%D0%B8
                  Е то там е Илийката.Колегата е ходил там вече.
                  FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Working...
                  X