Здравейте, онзи ден в неделя си поръчах един фар с лупа за Бравото от Mega Parts, днес дойде, но за съжаление беше счупен. Цената му найстина беше смешна, но никъде в обявата не пише, че е счупен. На снимката си беше също здрав. Докато бях в Еконт влязох в сайта им, звънях на три различни телефона и никой не вдигна. Несериозна работа, че и на всичкото отгоре платих 8 лева за разходите по транспорта.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Mega Parts
Collapse
X
-
Като цяло аз също съм недоволен от тях. От начало цените бяха по норнални, сега качеството и цените са зле. Маска на климатика 20 лева, леко несериозно е. Части само от колеги лт форума, а цените са им по добри от тези в Е*апартс.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
-
Сега виждам темата :}2 пъти пазарувах от тях.1. Амортисьорчета преден капак.2. Кормилна рейка.Амортисьорчетата не държаха ама грам - звъннах, дадоха ми адрес на който да ги върна, звънят ми на другия ден с думите "Ми ние сега ги пробваме, държат си".Викам ок, аз имам клип на който се вижда как пада капака и че нямам никаква изгода да им връщам нещо, което работи и е на добра цена. Приеха си ги, но се разделихме с "мрънкане".Рейката не хлопа, но сълзи от маншоните. Уви, късно видях това, срока за връщане беше минал, а и не ми се даваха нови 80 лв. за нова смяна...Трагедия... Просто не ги интересува какво пращат, ако мине - мине. Поне цените на някои от артикулите са по-ниски, за сметка на други, които са на цената на нови.Всичко е до късмет, а не трябва да е така."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар