Здравейте колеги, със Сузуки SX4 съм, но двигателя ми е производство на фиат: DDiS, 1.9 турбо дизел, интеркулер, 120 к.с. Същия двигател е и на Фиат Седичи! Двигателят ми не работи добре и явно ми предстои ремонт на маховик, съединител и т.н. и т.н..... Моля тези които са брали ядове по сервизи, бихте ли ме посъветвали към кого да се обърна за качествен ремонт, който и да не дере по 10 кожи!! Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ремонт на двигател на фиат: DDiS, 1.9 дизел, 120 к.с.
Collapse
X
-
u_bo
Re: Ремонт на двигател на фиат: DDiS, 1.9 дизел, 120 к.с.
tuzarya написа:Здравейте колеги, със Сузуки SX4 съм, но двигателя ми е производство на фиат: DDiS, 1.9 турбо дизел, интеркулер, 120 к.с. Същия двигател е и на Фиат Седичи! Двигателят ми не работи добре и явно ми предстои ремонт на маховик, съединител и т.н. и т.н..... Моля тези които са брали ядове по сервизи, бихте ли ме посъветвали към кого да се обърна за качествен ремонт, който и да не дере по 10 кожи!!
Коментар
-
Re: Ремонт на двигател на фиат: DDiS, 1.9 дизел, 120 к.с.
u_bo написа:tuzarya написа:Здравейте колеги, със Сузуки SX4 съм, но двигателя ми е производство на фиат: DDiS, 1.9 турбо дизел, интеркулер, 120 к.с. Същия двигател е и на Фиат Седичи! Двигателят ми не работи добре и явно ми предстои ремонт на маховик, съединител и т.н. и т.н..... Моля тези които са брали ядове по сервизи, бихте ли ме посъветвали към кого да се обърна за качествен ремонт, който и да не дере по 10 кожи!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар