Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой знае ли нещо за този сайт: mister-auto?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой знае ли нещо за този сайт: mister-auto?

Колеги, някой поръчвал ли е нещо и имате ли някакви наблюдения над този сайт: http://www.mister-auto.bg/bg/ Вчера попаднах на тази фирма и цените им са доста примамливи, но в България сме свикнали евтиното да ни излиза скъпо, и не рискувам да поръчвам части без да съм чул мнение.

Цените са си нормални :/Какво чак толкова евтино си намерил?
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Не съм съгласен - цените са си високи, а не са нормални. Същите части при официален вносител са леко надолу и то крайноклиентска цена. При колеги от форума - знам поне 2-ма може да се вземат с 10 до 20% надолу, а в определени сервизи дават и до 30% отстъпки от тези цени.Маслата са им на нормални цени, не ’магазинни за будали’ но остава въпроса дали кастрола им е кастрол или е високотехнологичното масло болк, което за пръв път чувам сипано в бутилка на кастрол ? Ако на някой му се пробва - пак във форума има компетентен човек който да извърши теста.Но има и плюсове - базирани са във Франция, така че ако наистина частите идват отвън - ще са сранително добре гарантирани че не са менте,НО ако са сключили договор с БГ търговци на едно - ще продават същите боклуци като навсякъде. Многократно потвърдено от нашите ’официални сервизи’

Коментар

Аз си купувам от немския mister-auto филтрите и чистачките. От българския поръчах за баща ми, пак филтри и чистачки.
        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Ами има части които за моето Стило са доста по-евтини от където съм питал до сега.

Коментар

не си питал правилният човек.
            Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
            Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
            Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

А той е?

Коментар

кола

Не знам що се хабите а не идете до близкия магазин да си потърсите части може да са дори и по евтини с изключение на хора от градове където няма много магазини за части
                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

yo_brava написа:
                  Ами има части които за моето Стило са доста по-евтини от където съм питал до сега.
                  Кажи конкретно.

Коментар

Предни накладки от тоя сайт за моята мерива са 64лв на TRW предниЗадни 45лв на TRWС хиляда мъки и познати от тук в Бургас с отстъпка 30% ги взех предни 56лв а задни пак 45лв.Сверявал съм и други части на познати.Сайта е с много добри цени.Зависи какво търсиш.Хубави части или буклуци.предложиха ми китайски накладки на ITN за 15лв задни и 25лв предни,но аз исках да са хубави.Така че сайта го ползвам аз лично за сверка на части и цени,защото тук в Бургас изкарват едни цени....мамата си е..ло.Сайта е с хубави цени колега.Ползвам го от година за сверка само,но не съм поръчвал от там.Цените са перфектни.Тва при условие че нямаш от къде да земеш нужната отстъпка от 20-30% ,сайта си е на далаверка.
                    FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

имаше някаква игра с доставката, с чакане за доставка, с обратното връщане ако нещо не е ок. Като цяло излизаха на същите цени.Аз си взех за Браво 1,6 ТРВ накладки предни, под 50 лв от магазин в Сф. Така че...
                      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                      Fiat Bravo'97 1,6 16v
                      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                      X