Здравейте колеги! Някой ползвал ли е услугите на този сервиз и какви са ви впечатленията от него?Предлагат много изгодна оферта за профилактика на климатика, но именно ниската цена ме притеснява. Ако имате добри впечатления от друг сервиз за обслужване на климатика кажете. Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сервиз Ауто бокс - Бургас.
Collapse
X
-
За тея пари няма какво да го мислиш толкова, стига да не прецакат нещо. Къде е тоя АутоБокс, че са налепили на 100 места рекламите си по разни гаражчета?Не знам колко струва само фреона, нека специалистите кажат, но цената е доста ниска. Според мен това е цена само за диагностика и евентуално за някакво минимално допълване, не знам кой ще ти зареди 650гр фреон за 10лв...Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
По принцип килограм фреон от на едро купена бутилка е около 30лв . Браво/Брава/Мареа събират грубо около 0.5кг , за тия 10лв не знам какво ще свършат честно казано. Едно хубаво обслужване на климатика- изтегляне, вакуумиране, зареждане с масло,оцветител и фреон, и проверка за теч след зареждане струва минимум 50-60лв за да се направи като хората.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар