Здравейте колеги трчбва ми спешно да мина стенд на преден мост в гр.Пловдив но понеже се пада неделя незнам каде мога да намера ако имате някаква информация ще ми бъде много полезна. 1.1. Постовете трябва да са в съответните теми и раздели. Потребителите трябва да прочетат описанието на темата или раздела, преди да постват. Потребители, които често постват в грешни теми или раздели могат да бъдат предупредени (виж политиката по-долу). Mодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спешно Стенд
Collapse
X
-
В раздел "Дизелови двигатели" не е ли най-важното да знаем с какъв двигател е колата? А всъщност за какво е раздел "Сервизи и магазини"? Утре като ми трябва сервиз или магазин за нещо - в кой раздел да си пусна тема с въпрос? Там, или тук, където е преместена тази тема? В Общи приказки щеше да събере най-много отговори. Не виждате ли, че на човека му е спешно, даже си го е написал.
Коментар
-
Колеги, напомням Ви да прочетете правилата и сами да си откриете нарушенията. Направи ли Ви впечатление, че спамът беше разчистен? Виждам, че то повтаряте. Сърдете се после на себе си.Обърнете внимание, че имате бутон за доклад, ако считате че нещо не е наред.Приемете писаното за официално предупреждение.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар