Здравейте препоръчайте ми свестен газ сервиз в София понеже имам много проблеми с ЧИСТО новия си инжекцион. При хората който ми го монтираха такива настройки му бяха задали, че бензиновия комп се беше адаптирал на много богати смеси и сутрин се давеше и гаснеше.... абе трагедия. След като я карах 3 4 пъти и след всяка настройка ставаше все по зле всяко нещо реших да си платя в друг сервиз (взеха ми 40 лв) гласиха я 2 часа на сутринта колата почти никакви проблеми с работата на бензин (леко заглъхване при рязко подаване на газ което чезнеше до минута работа на празен ход) колата продължава да ми гасне като обърне на газ докато не загрее, не може да стигне до прекъсвач на газ върви доста по тромаво отколкото на бензин. Тя и при предишните газаджии я карах защото ми гаснеше до към 70 градуса.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте ми свестен газаджия в София
Collapse
X
-
Re: Препоръчайте ми свестен газаджия в София
https://.....12. Забранено е да се публикуват линкове към други сайтове, освен ако не става въпрос за показване на снимков материал и спецификации. Строго се забранява публикуването на линкове и препратки към други обяви, базари, търгове и ценови листи! Модераторски екип на fiat-bg.orgBravo 1.9 Mjet/120
Реклама
Collapse
Коментар