някой да знае добър ел.сервиз,че нещо ми изчезнаха светлините
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
електро сервиз
Collapse
X
-
Re: електро сервиз
procar написа:някой да знае добър ел.сервиз,че нещо ми изчезнаха светлините
-
ДОБЪР МАЙСТОР-СЕРВИЗ по ЕЛЕКТРОНИКИТЕ на КОЛАТА
МОЖЕ да ви предложа ДОБЪР майстор по електрониките на колите и тунинг специално Диагностика там има и сервиз за двигатели и ходова чест.намира се срещу бившият обувен завод в кв"СЕРДИКА "като завиете от "Тотлебен "на дясно по бул "ИВАН ГЕШОВ" първата пряка веднага в дясно тел 0888966014 след 10ч до 19ч
Коментар
-
Дайте идеи за авто-електро сервиз, където ФИАТ го имат за кола... Днес се разходих на няколко места, където да ми съдействат за отстраняване на проблема, който дискутираме в "Консултации", но получих само откази, като последно бях близо до Дървеница и ми казаха, че нямали в момента ел-специалист и да съм отишъл в Ауто Италия (няколко стотин метра, в посока Бистрица).След като съм слушал толкова много за Ауто Италия, все пак се отбих за да ги попитам дали биха се захванали с този проблем и отзивчиво един от приемниците искаше и час да ми запише.... (по много груба естимация щяло да ми струва макс 100лв), обаче изобщо не ми се ще да ходя там, но ако нямам избор просто.....Поне да знам, дали имам право да стоя при автомобила, докато го ремонтират или имат политиката на Вантотрейд да не допускат хора по време на ремонта?!?Не ми се ще дори да ходя изобщо в сервиз, но 99% ще се наложи да се дърпат кабели на ново или най-малкото да се наставят нови. Освен това, ще трябва да се сменя ключ, който може би ще трябва да се търси или от автоморга или с поръчка от Италия. Т.е. сам няма как да се справя с ремонта и ми трябва свестен сервиз, с добър електричар!За Вантотрейд нямам идея дали имат кадърен и опитен...Дайте идеи за някакъв сервиз, където да се захванат с почти (надявам се) решен проблем с инсталация?FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
perlsite написа:Дайте идеи за авто-електро сервиз, където ФИАТ го имат за кола... Днес се разходих на няколко места, където да ми съдействат за отстраняване на проблема, който дискутираме в "Консултации", но получих само откази, като последно бях близо до Дървеница и ми казаха, че нямали в момента ел-специалист и да съм отишъл в Ауто Италия (няколко стотин метра, в посока Бистрица).След като съм слушал толкова много за Ауто Италия, все пак се отбих за да ги попитам дали биха се захванали с този проблем и отзивчиво един от приемниците искаше и час да ми запише.... (по много груба естимация щяло да ми струва макс 100лв), обаче изобщо не ми се ще да ходя там, но ако нямам избор просто.....Поне да знам, дали имам право да стоя при автомобила, докато го ремонтират или имат политиката на Вантотрейд да не допускат хора по време на ремонта?!?Не ми се ще дори да ходя изобщо в сервиз, но 99% ще се наложи да се дърпат кабели на ново или най-малкото да се наставят нови. Освен това, ще трябва да се сменя ключ, който може би ще трябва да се търси или от автоморга или с поръчка от Италия. Т.е. сам няма как да се справя с ремонта и ми трябва свестен сервиз, с добър електричар!За Вантотрейд нямам идея дали имат кадърен и опитен...Дайте идеи за някакъв сервиз, където да се захванат с почти (надявам се) решен проблем с инсталация?Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
perlsite написа:Дай малко информация за него? Какъв е, с какво се занимава, къде се намира?Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...полагам, някакво късо, причината все още не е изяснена, но предполагам, че има нещо общо с ключа/бутона, който се включва когато вратата на багажника се отвори или най-малкото има директна връзка с веригата, която прави проблем. Казано с 2 думи: отворен багажник, определена верига има консумация 12-13 ампера (гори, пуши... ), при затворен багажник 0.36А (колкото е една крушка)...Ако момчето си разбира от работата ще му обясня за 10 минути какъв е проблема и ако има опит сигурно ще го реши за час-два.FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
perlsite написа:http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=13186&start=0Предполагам, някакво късо, причината все още не е изяснена, но предполагам, че има нещо общо с ключа/бутона, който се включва когато вратата на багажника се отвори или най-малкото има директна връзка с веригата, която прави проблем. Казано с 2 думи: отворен багажник, определена верига има консумация 12-13 ампера (гори, пуши... ), при затворен багажник 0.36А (колкото е една крушка)...Ако момчето си разбира от работата ще му обясня за 10 минути какъв е проблема и ако има опит сигурно ще го реши за час-два.Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
Stoyan_68 написа:Ясно, пиши каква е причината като се разбере, че ми е интересно...FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар