Аз все още незнам за сервиз който да е специализиран за италианки. Ако някой знае ще е добре да сподели. Едно време Vanto trade нали уж бяха добри? аз отдавна не съм правил нищо по колата - последно смених там малко и RPM датчик. единственно не бях доволен че ми сипаха някакво масло дето са му дистрибутори доколкото разбрах. Май взимат малко по-скъпичко но разлика от 5-10% в цената за труд не есъществена ако качеството е на ниво.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
СЕРВИЗИ за FIAT С гаранция за части
Collapse
X
-
sachma написа:Diehard написа:В D&S правят много италянки. Всеки път като ходя паркинга е пълен с Фитове, алфи и ланчи.1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
-
Аз останах приятно изненадан от един сервиз. Намира се на кръстовището на Резбарска и Васил Кънчев (http://bgmaps.com/map.aspx?sid=760a5...1&initsearch=0). Трябваше да сменя една паразитна ролка, която доста шумеше и по-случайност отидох там на 23.12 и я смениха за няколко часа. Сега преди 2 дена се появи същия шум и пак отидох при тях и се оказа същата ролка. Извиниха се, смениха я веднага и понеже и един от ремаците беше почти заминал, смениха и него и не поискаха да им плащам за нищо заради причиненото неудобство. Все пак реших поне ремака да платя - 20лв.Fiat Bravo 2.0 20v HGT
Коментар
-
Автоцентър Бургас
Автоцентъра колеги разполага с невероятно големи възможности!Състои се от офис сграда ,шоурум с нови автомобили,автобояджиино и тенекеджиино и огромен автосервиз!Всички приятели включително и аз сме очаровани от качественото обслужване.Страхотни спецове!Автоцентъра се намира в гр.Бургас промишлена зона Юг.Там освен нашите италианки хората правят всичко а и са представители на Субару!Ако нещо я окъсате по черноморието там е мястото!тел.на сервиза е 056/874291 ,моб.0885888510 или 0886618214 !
Коментар
-
Пичове, имам едно въпросче. Имам Пунто 2, и ми е гръмнала централата на инжекциона(така я нарекоха). В Ауто Италия ми искат 1500лв..... изплюх им се в лицето. До тук намерих само един сервиз пред няколко месеца където ми обявиха цена от 800лв. За съжаление забравих как се казва ;-(. Иначе в ebay си намерих за 180 паунда, и на всякъде пише че е plug & play, т.е. сам мога да си го сменя, ама нещо ме е страх от ebay. А от Ауто Италия ми казаха че ако взимам втора употреба, трябва да взема централата, бордовия комп. имобилайзе, ключове, патрона, таблото с бушоните и............ то ми се върза по скъпо отколкото да го взема от тях. Та въпроса ми е знаете ли някъде където примерно мога да взема тая централа втора употреба и да ми я закачат на моята кола по някакъв начин. Кода по Магнети Марели е IAW59f.M2?!?!?!??!Нищо не знаеш докато не опиташ това което знаеш !!!
Коментар
-
u_bo
ljungberg написа:Пичове, имам едно въпросче. Имам Пунто 2, и ми е гръмнала централата на инжекциона(така я нарекоха). В Ауто Италия ми искат 1500лв..... изплюх им се в лицето. До тук намерих само един сервиз пред няколко месеца където ми обявиха цена от 800лв. За съжаление забравих как се казва ;-(. Иначе в ebay си намерих за 180 паунда, и на всякъде пише че е plug & play, т.е. сам мога да си го сменя, ама нещо ме е страх от ebay. А от Ауто Италия ми казаха че ако взимам втора употреба, трябва да взема централата, бордовия комп. имобилайзе, ключове, патрона, таблото с бушоните и............ то ми се върза по скъпо отколкото да го взема от тях. Та въпроса ми е знаете ли някъде където примерно мога да взема тая централа втора употреба и да ми я закачат на моята кола по някакъв начин. Кода по Магнети Марели е IAW59f.M2?!?!?!??!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар