Сервиз Екстриим Тунинг-Ремонт и диагностика на италиянски коли,София-Орландовци ул.София 27,0888 232 484 Бобо,за записване на часове 0888 198 470 Нено Заповядайте
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
СЕРВИЗИ за FIAT С гаранция за части
Collapse
X
-
Купих си FIAT Stilo 1,9jtd 80 к.с преди 6 месеца. Всичко беше ок , докато не го вкарах в сервиз. Смениха му масло, филтри, ремъци, ролки, както се прави като си купиш автомобил втора ръка и от там започнаха проблемите. то не бе турбина, то не бе ходова част и какво ли още не!?! докато не усетих че нещо ме клатят майсторите някой може ли да ми каже читав сервиз на фиат, където да ми направят цялостна диагностика и да ми дадат гаранция на извършения ремонт
Коментар
-
u_bo
aleksina написа:Здравейте,Искам да попитам някой дали знае от къде мога да намеря лули за свещите на купето,да са Хитачи и къде могат да ми ги сменят.Много благодаря предварително.Ако може адрес на магазин и сервиз.....за София.Оставям и скайп за връзка,ако някой може да помогне,че ми е важно-aleksina25.
Коментар
-
u_bo
aleksina написа:Просто прекрасно-цената е от 189 до 248 на бройка-а те са 4.....честито за мен нали )))Благодаря за съдействието.Сега ще видим финансово как ще сме
Коментар
-
aleksina написа:Здравейте,Искам да попитам някой дали знае от къде мога да намеря лули за свещите на купето,да са Хитачи и къде могат да ми ги сменят.Много благодаря предварително.Ако може адрес на магазин и сервиз.....за София.Оставям и скайп за връзка,ако някой може да помогне,че ми е важно-aleksina25.
Коментар
-
profit
Колеги някой чувал ли е за сервиз в кв. Модерно преградие и евентуално някакви по-точни координати ако има? Става въпрос за рейката на Браво и чух, че там давали гаранция
Коментар
-
Re: СЕРВИЗИ за FIAT С гаранция за части
kluchar написа:Ето сервизи от който се дават Гаранции и рекламации за Закупените авточасти от Бул "Стамболийски №155-Автостарт улВардар 1 А Тодор Цветков тел: 23 11 87 :920 72 64-Експрес ул" Обелско шосе"№ 3В Николай николов тел 27 52 54 :0888326716-Гарант Авто бул Житница тел 23 00 37 0899 806 886 - Ремант на хидравлични маркучи Бул Европра /Срещу магазин Бликолаж/-Сервиз Алфа ромео /сигурно и Фиат / Модерно предградие бл 3 тел 0888 245 645 Стоян Манолов - Мусо 2000 ул "Мико Папо"№2 тел 0888 517 878 Марио Арнаудов- Княжево ул Бял Нарцис 4 КИРО АЛФАТА -Пит Стоп бул "инж Иван Иванов "№57 тел 0888 344 155
Коментар
-
profit
Re: СЕРВИЗИ за FIAT С гаранция за части
Красимир написа:kluchar написа:-Сервиз Алфа ромео /сигурно и Фиат / Модерно предградие бл 3 тел 0888 245 645 Стоян Манолов
Коментар
-
Горещо ви препоръчвам D&S в Люлин. Сервиза се намира в Люлин 1 серщу магазин Бриколаж и срещу шел бензиностанция. Вече 2-3 пъти ходя там и съм много доволен. За първи път автосервиз отговаря изцяло на изискванията ми. Работят много професионално и не взимат скъпо. Освен това дават и гаранция. Ето ви някои цени за труд:Диагностика - 30лвСмяна на носач - 30 лвСмяна на бобина 20 или 30лв. Не помня точно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар