Колеги търсих тема, но не намерих - някой да препоръча читава фирма или специалист за смяна на стъкла в София? Големите дори не си вдигат телефоните (Кобра и Мустанг), че са заети за месец-два напред...Благодаря!Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на стъкла в София?
Collapse
X
-
Има 5-6 фирми поне в София(поне на толкова звънях аз). Понеже се мъкна тия дни по такива фирми препоръчвам следното: Ходиш на място и поръчваш/запазваш стъкло/ден и т.н. В момента съм оставил колата в една фирма в Люлин, уж утре трябва да е готова, ще пиша след като я взема. От една друга фирма пък ми отговориха в неделя, че има часове за четвъртък-петък, така че, положението не е толкова плачевно. Просто според моите наблюдения, пред фирмите винаги чакат произволен брои хора и служителите нямат възможност да говорят по телефона.
-
На първо четене се сещам за две места- едното е в Суха река на блок 91 откъм ул. Витиня и на последната спирка на автобус 86 .MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Painfall написа:Има 5-6 фирми поне в София(поне на толкова звънях аз). Понеже се мъкна тия дни по такива фирми препоръчвам следното: Ходиш на място и поръчваш/запазваш стъкло/ден и т.н. В момента съм оставил колата в една фирма в Люлин, уж утре трябва да е готова, ще пиша след като я взема. От една друга фирма пък ми отговориха в неделя, че има часове за четвъртък-петък, така че, положението не е толкова плачевно. Просто според моите наблюдения, пред фирмите винаги чакат произволен брои хора и служителите нямат възможност да говорят по телефона.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар