Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся сервиз в София за резервоар Пунто 1.2 98 год

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся сервиз в София за резервоар Пунто 1.2 98 год

Здравейте,Някой може ли да ми каже в кой сервиз могат да ми обърнат внимание на резервоара? Проблемът ми е, че когато на бензиностанция пълня с бензин тече и когато има повече от около 20л бензин в нея изтича. Някъде около задната дясна гума става всичко това. Аз по принцип ходя в един сервиз в Младост. Експерт се казва и всичко там си правя. Горе-долу съм доволен, но там ми съобщиха, че не се занимават с такива неща. Търся нещо в Младост и съседните квартали или Дианабад и съседните квартали. Ама ако няма в тези региони, може и другаде. Идеята ми е да се свърши работа, че така първо губя бензин като наливам и второ не мога да отида никъде на далечно разстояние.
    Няма мое, няма твое - светът е Берое.

Мързи ги да гледат милите. Някоя тръба е протрита сигурно, ако е нещо за пред блока може да го погледнем в Събота или Неделя, или да те пращам при доверен сервиз.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Гърловината се протрива когато караш с по-широки/високи/големи джанти/гуми.Мини през няколко по-големи дупки и свали задна дясна гума. Трябва ясно да си проличи от къде е текло.Лепиш с нещо или търсиш цялата гърловина втора употреба.
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
        Гърловината се протрива когато караш с по-широки/високи/големи джанти/гуми..
        Точно. Карам с 15-ки джанти и нископрофилни гуми. Така съм я взел преди мноооого години . S_BANKOV, предпочитам сервиз. Би ли дал някакви координати?
        Няма мое, няма твое - светът е Берое.

Коментар

Working...
        X