Колеги казаха ми за една фирма от Плевен която се занимава с ремонт и рециклиране на турбини, търсих в Гоогле но информация няма. Ако някой има координати или телефон за връзка на дадената фирма нека го даде Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся сервиз за турбини
Collapse
X
-
u_bo
Приятел със сервиз от Пловдив прави 2 ремонта на турбина в 2 сервиза в Пловдив, като втория път едва не наби колегата си ’майстор’ и му върнаха парите на 3-тия час след ’ремонта’. После си купи ’ново’ турбо неремонтирано.Искаш ли да го питам за адреса на сервизите за турбо?
Коментар
-
Турбото го пратих до една фирма, за сега няма да казвам коя, но ако остана доволен ще напиша името. П.С. Унитех Турбо ( unitechturbo ) нарочно го написах така за да се показва при търсене в Гугъл. Страшно грубо и просташко отношение, без особенна информация за даден ремонт, а за цените да не говорим.... режат се глави до кръста. Случаят е такъв: Обаждам се на посочените телефони никои не отговаря, след 15 минутки звъня пак на всичките и пак нищо, след около час време звъннах и ми вдигна даденият човек и дори не се представи или не каза коя фирма са, но до тук няма значение. Реших да попитам правят ли ремонт на турбини и ми се отговори: "Еми ти за кво звъниш", и тук се сдържах и казах модела на колата и колко конски сили е, а той започнал да ми обеснява как такъв мотор не съществувал хахах. попитах и за приблизителна цена за ремонт и казах какви са симптомите и този индивид ми отговори от 100 до 900 лева, казах еми добре, но какво значи той каза приготвяй 1000 лева и я прати, при което му казах че този ремонт няма да се прави при него и затворих. Недейте да ходите при тези арогантни хорица, защото явно дерът пък и си представям какъв ремонт правят, ако им е такова отношението и в работата както с клиентите.Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар