Наскоро посетих сервиз АВТО ЛАКИР ЦЕНТЪР за смяна на ангренажен ремък, ролка и за други текущи ремонти.Намира се в индустриална зона Орион- ул. 3020 между Люлин и Надежда. Обясниха ми че понеже ще се сменя ремъка трябва да се смени и водната помпа въпреки, че е здрава- съгласих се. Дотук добре само, че какво бе учудването ми когато повдигнак капака които покрива ангренажа и установих че ремъка не е сменен, а вероятно и другите неща/по него не се виждаха никакви надписи и изглеждаше стар и употребяван/. само са позабърсали водната помпа да изглежда нова и да се вижда, че е работено там. Естествено си платих за всичко колкото ми поискаха. Когато ми връщаха колата ме подхванаха още от вратата колко добре са си свършили работата и виждаш ли колко евтино ми взимат което разбира се не е така.Всички приказки явно бяха отработени и целящи да ме баламосат и успяха- забравих да си поискам старите чарколаци- сам съм си виновен за това, а измамата установих няколко дни по-късно. В АВТО ЛАКИР ЦЕНТЪР постъпиха кокошкарски с мен и със сигурност и с други е така. Съветвам колегите които ще се престрашат да отидат там да бъдат много внимателни.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сервиз АВТО ЛАКИР ЦЕНТЪР
Collapse
X
-
Re: Сервиз АВТО ЛАКИР ЦЕНТЪР
bobo69 написа:Не знаех, че наблизо има "наш" сервиз, а отидох там защото работя буквално на 10 метра от този и оставих колата на път за работа. Би ли дал повече инфо за нашия сервиз и как да го намеря. Благодаря предварително
Коментар
-
Здравейте всички
Ползвах услугите на този сервиз но хвърлих 1250 лева на вятъра ,колата беше за цялостно пребоядисване и за два месеца само и удариха един лек вятър и това е ,но аз се усетих че съм попаднал на лоши хора и си я изтеглих колата и реших да си я направя сам
Не ги обвинявам за нищо ,те не са виновни
Системата е такава
---
*** редактирано от модератор ***
---
ogi28b
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар