Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся сервиз за преглед на Чинкуеченто Спортинг

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся сервиз за преглед на Чинкуеченто Спортинг

Здравей те, колеги.Предстои ми закупуване на автомобил, модела е Фиат Чинкуеченто Спортинг (колата има air-bag, за това предполагам е от последните произведени модели). Но преди да купя колата, искам да я заведа на майстор да я огледа (окачване, спирачна система, двигател, скорости и електроника) и ще си платя за услугата. Моля препоръчай те ми добър и надежден майстор в Пловдив, който да си разбира от работа и да разбира от Фиати. Благодаря ви предварително.П.С. Моля дайте контакти, като телефонен номер и адрес на сервиза в който работи.Грешен раздел -> Преместена.Редактирано заглавие.Модераторски екип на Fiat-bg.org

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=57159
    Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
    ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

Митко Брадата 0889/642-195Успех! :D
      207 тиква автомат
      новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Колега, линк-а където си дал е за човек който се намира в София, та не ми върши работа. Но все пак благодаря.Към колегата pplk, моля кажете малко за майстора и дали ви е правил нещо по колата, или само сте чули че е добър, и ако може да кажете какви пари ви е взимал за дадени услуги. Благодаря

Коментар

Демонтира и монтира алтернатора на Крома 2.4, че бях закъсал в Родопите. Не си спомням какви пари взе, но беше смешна сума за извършената операция. Работи много чисто. Определено останах доволен.п.п. До колкото ми е известно, работи основно по италиански автомобили.
          207 тиква автомат
          новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Мерси колега. Чакам и някои друг да се сподели и да препоръча майстор

Коментар

В Пловдив е,а улицата е "София".
              Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
              ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

моля за извинение, даже го знам къде се намира благодаря

Коментар

Re: Моля. дайте малко информация!

denis07 написа:
                  Здравей те,...... препоръчай те ми ....дайте контакти...
                  Когато за пръв път видях някой да пише по този начин, помислих, че неволно е сгрешил.Обаче след това се оказа, че масово, МНОГО хора пишат така.Откъде ти хрумна, колега, че ЗДРАВЕЙТЕ и ПРЕПОРЪЧАЙТЕ се пише както си го написал.И защо по същата логика не си написал ДАЙ ТЕ ????

Коментар

iliyan написа:
                    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=57159
                    +1това е човека няма да сгрешиш :D
                    Fiat Marea 1.6/16V

Коментар

Re: Моля. дайте малко информация!

Immortal написа:
                      denis07 написа:
                      Здравей те,...... препоръчай те ми ....дайте контакти...
                      Когато за пръв път видях някой да пише по този начин, помислих, че неволно е сгрешил.Обаче след това се оказа, че масово, МНОГО хора пишат така.Откъде ти хрумна, колега, че ЗДРАВЕЙТЕ и ПРЕПОРЪЧАЙТЕ се пише както си го написал.И защо по същата логика не си написал ДАЙ ТЕ ????
                      Разводняваме темата, ама и аз се чудя, защо пък някои хора, като питат за нещо, в края задължително пишат "благодаря предварително"? А ако нищо не им се отговори, или им теглиш една сочна българска, предварителното благодаря важи ли?
                      Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!

Коментар

Working...
                      X