Здравей те, колеги.Предстои ми закупуване на автомобил, модела е Фиат Чинкуеченто Спортинг (колата има air-bag, за това предполагам е от последните произведени модели). Но преди да купя колата, искам да я заведа на майстор да я огледа (окачване, спирачна система, двигател, скорости и електроника) и ще си платя за услугата. Моля препоръчай те ми добър и надежден майстор в Пловдив, който да си разбира от работа и да разбира от Фиати. Благодаря ви предварително.П.С. Моля дайте контакти, като телефонен номер и адрес на сервиза в който работи.Грешен раздел -> Преместена.Редактирано заглавие.Модераторски екип на Fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся сервиз за преглед на Чинкуеченто Спортинг
Collapse
X
-
Колега, линк-а където си дал е за човек който се намира в София, та не ми върши работа. Но все пак благодаря.Към колегата pplk, моля кажете малко за майстора и дали ви е правил нещо по колата, или само сте чули че е добър, и ако може да кажете какви пари ви е взимал за дадени услуги. Благодаря
Коментар
-
Демонтира и монтира алтернатора на Крома 2.4, че бях закъсал в Родопите. Не си спомням какви пари взе, но беше смешна сума за извършената операция. Работи много чисто. Определено останах доволен.п.п. До колкото ми е известно, работи основно по италиански автомобили.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Re: Моля. дайте малко информация!
denis07 написа:Здравей те,...... препоръчай те ми ....дайте контакти...
Коментар
-
Re: Моля. дайте малко информация!
Immortal написа:denis07 написа:Здравей те,...... препоръчай те ми ....дайте контакти...Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар