Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ОТСТЪПКА 10% В магазина СТАМБОЛИЙСКИ №155

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

който иска стикери за магазина нека се обади

който изка стикери за магазина -10% има и сервизи от където може да вземете гаранция за частитенека се обади Като ходите в магазина от форума пишете тук
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Колеги взех си от магазина онзи ден два макферсона предни и ми направиха отстъпка 10% без никакъв проблем!Само казах ,че членувам в клуба и това бе напълно достатъчно :D Получи се малко сконфузна за мен ситуация, защото не можах да докажа в действителност ,че съм от клуба!Добре е за напред да измислим нещо по въпроса - карти или нещо подобно!Иначе съм много доволен от магазинчето - цените са им много добри!А частите - надявам се да са качествени!Но сами разбираме ,че цената определя качеството!
      Fiat Grande Punto

Коментар

pifakiz написа:
        Колеги взех си от магазина онзи ден два макферсона предни и ми направиха отстъпка 10%без никакъв проблем!Само казах ,че членувам в клуба и това бе напълно достатъчно :D Получи се малко сконфузна за мен ситуация, защото не можах да докажа в действителност ,че съм от клуба!Добре е за напред да измислим нещо по въпроса - карти или нещо подобно!Иначе съм много доволен от магазинчето - цените са им много добри!А частите - надявам се да са качествени!Но сами разбираме ,че цената определя качеството!
        А тия пичове в магазина във форума ли пишат,защо ги правят тези отстъпки?
        ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

ами не!Те даже казаха, че нямат интернет и не могат да проверят дали съм от форума!Просто това е един вид реклама според мен!Не искам да мисля каква е действителната цена на която взимат частите ,щом правят отстъпка от 10% и пак са на печалба!Но това е въпрос ,които не ни интересува :D Важното е ,че правят отстъпка :D
          Fiat Grande Punto

Коментар

10% е смешна отстъпкана много места като кажеш че си автомонтьор или отидеш с гащеризон ти дават веднага 20%
            2004 Audi A6 4F
            2002 Lancia Y

Коментар

Ами колега, уреди по-сериозна! То и така си е малко смешно положението - отива някой си в магазина и казва:
              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

KPEMATOP написа:
                10% е смешна отстъпкана много места като кажеш че си автомонтьор или отидеш с гащеризон ти дават веднага 20%
                Има една приказка, че на харизан кон зъбите не му се гледат! Много се дразня, когато някой си седи и чака да го "оправят"! В крайна сметка никой не е длъжен на никого тук, а това, че някой е направил един вид добро за всички би-трябвало да се адмирира и следва за пример, а не да се тъпче! Както каза Pecho уреди по-висока отстъпка, ако можеш.
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

KPEMATOP написа:
                  Ами ако не ти харесва не ползвай отстъпката от 10%.

Коментар

Re: който иска стикери за магазина нека се обади

kluchar написа:
                    който иска стикери за магазина -10% има и сервизи от където може да вземете гаранция за частитенека се обади за всички от форума пратил съм им всички имена /никове
                    Инициативата на kluchar заслужава само адмирации! Получава ги и от мен ! Само ако може да напише и за кои сервизи става въпрос? И аз нямам стикери - предполагам не е проблем да си купя, ако отскоча някой ден до бул. Прага №1? Не можах да се сдържа и аз!
                    KPEMATOP написа:
                    Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 KPEMATOP когато ти уредиш отстъпка 20% за всички членове на форума на ФИАТ - тогава пиши, ама веднага, на секундата!!!А иначе - има една сентенция /поговорка/: Едно е да искаш, друго - да можеш, а трето и четвърто - да го направиш!!!
                    BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                    Среден разход на газ

Коментар

[quote:cf5264f531="Pecho"]Ами колега, уреди по-сериозна! То и така си е малко смешно положението - отива някой си в магазина и казва:
                      Fiat Grande Punto

Коментар

Отстъпки

Те на сервизите който купуват от тях си им дават 15 % но от нас никой не купува всеки ден та да има 15 % /Дано не ни са налага /Днес ми казаха че пращат и по куриер из страната като им поръчаш по телефона работат с /ePER/така че номерата трябва да са същите ето и Тел.: 9 20 01 81

Коментар

Някой взимал ли е от тях с фактура?В смисъл цените дали са по-други с фактура и имат ли право да направят отстъпката.Дефкато съм си угоеорил да си взема частите (доста парички са си - съединител,носачи,накрайници за рейката,лагери за главините отпред) с фактура и да ми върнат ддс-то и ме интересуваше дали има промяна в цените на частите ако са с фактура и мога ли да се възползвам от 10-те% ако им искам фактура 10% при (160+120+50+60) са си едни 40лв както и да го гледаме.Не ми е проблем да ида и с мазния гащиризон, омърлян до уши ама все пак...... Аз си няма стикерче (все уж да си взема и все нещо не става а в последно време съм доста зает събота и неделя и не мога и да намина да се видим по срещите) ама предполагам че ако кажа все ще ми повярват (иначе ще изброявам имена на членовете на клуба :D )Благодаря!
                          Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

Коментар

zfa159 написа:
                            Някой взимал ли е от тях с фактура?В смисъл цените дали са по-други с фактура и имат ли право да направят отстъпката.Дефкато съм си угоеорил да си взема частите (доста парички са си - съединител,носачи,накрайници за рейката,лагери за главините отпред) с фактура и да ми върнат ддс-то и ме интересуваше дали има промяна в цените на частите ако са с фактура и мога ли да се възползвам от 10-те% ако им искам фактура 10% при (160+120+50+60) са си едни 40лв както и да го гледаме.Не ми е проблем да ида и с мазния гащиризон, омърлян до уши ама все пак...... Аз си няма стикерче (все уж да си взема и все нещо не става а в последно време съм доста зает събота и неделя и не мога и да намина да се видим по срещите) ама предполагам че ако кажа все ще ми повярват (иначе ще изброявам имена на членовете на клуба :D )Благодаря!
                            нямам отговор на твоя въпрос, но искам а ти кажа, че аз си взех съединител от тях комплект, най-евтиния 94 лв мисля беше и колата тресе малко при тръгване. не го отдавам на кофти майстори, щото освен първоначалния монтаж, после е махан и пак е слаган от мои хора, които няма да претупат нещата и сега пак малко си тресе. дано попаднеш на по-добър
                            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                            Fiat Bravo'97 1,6 16v
                            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

части

има СТИКЕРИ НА ///FIAT-BG.ORG// с който можете да си вземете отстъпка -10 %на адреса по долу или на срещите /който идва де /

Коментар

Тези отстъпки започнаха май да ги правят навсякъде.В Казанлък в магазин на Косер мисля беше за реле-регулатора който търсих Hugo ми казват цена 58 лв.с отстъпката на около 47лв..Е каква е тази отстъпка за какво е предколедна ли е.
                                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                                X