Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ОТСТЪПКА 10% В магазина СТАМБОЛИЙСКИ №155

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

малко цените не са им точни като се обадя по телефона и като отида на мястозащото си правя една сметка,а тя излиза съвсем друга

Коментар

взех си масло и филтърсамо споменах за форума и веднага ползвах отстъпката от 10%
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

тя отстъпката се ползва,но по телефона ми казват примерно 30 лвпосле като ми даде бележката,в нея цената не е 30лв,а примерно 33лв

Коментар

То по телефона цената е "около" 30 лв. :D Не само в този магазин, насякъде така праят казват малко по-тънко че да идеш там да си земеш чаркалата, а после излиза, че било 10% по-скъпо.
          N.Y. State of Mind

Коментар

там имат ли масло? искам да си взема масло, ремък, накладки и филтри.. да не ме набутат с някакви некачествени части? за първи път купувам такива неща и не знам нито какви са, нито колко струват, може ли малко помощ? bravo 1.2 16v 1999.. после къде да ми ги сложат нескъпо и качествено?

Коментар

маслото е хубаворемъците ако не се лъжа бяха Daycoнакладки не ти препърчвам да си купиш от там - потърси Textar

Коментар

ilkor написа:
                И ако объркат частта кво прайме?
                Няма ако На мен в Т&N Кар след 10 минутно гледане в каталога и обсъждане, ми дават пистов ремък с една педя по къс ...
                На мен са ми обърквали притискателен диск

Коментар

Сега се връщам от там и сметката ми излезе около 650 лева, кажете как да говоря за тая отстъпка защото все пак това са си 65 лева
                  Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

gamencerista написа:
                    Сега се връщам от там и сметката ми излезе около 650 лева, кажете как да говоря за тая отстъпка защото все пак това са си 65 лева
                    Казваш като плащаш че си от клуба на фиат и искаш отстъпка. Имат и двата стикера залепени.
                    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

за частите с % -

ако нещо се обади ще ти дам и един стикер за целта
                      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

От сутринта звъня на телефоните от визитката и няма кой да ми вдигне а колата стои разкостена в гаража
                        Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

Re: за частите с % -

kluchar написа:
                          ако нещо се обади ще ти дам и един стикер за целта
                          Има ли някъв начин на някоя от срещите да ми дадете няква визитка или стикер,за целта,щото ще се наложи да ходя без колата?

Коментар

не ти трябваказваш че си от форума и си готов

Коментар

Така е.Аз съм ходил два пъти в два последователни дена да пазарувам и чак на втория път се сетих че има отстъпка.След кратко ровене в тефтерите получих отстъпката дори за предния ден Просто казах че съм от фиат форума ...Това беше отдавна но не вярвам нещата да са се променили.Иначе си заслужава да се провери и магазина на hit-ko в Люлин. Мисля че качеството на стоката там е по високо и пак има 10% дискаунт.

Коментар

ilkor написа:
                                ...Иначе си заслужава да се провери и магазина на hit-ko в Люлин. Мисля че качеството на стоката там е по високо и пак има 10% дискаунт.
                                Мда, аз освен процентите дори втори път намазвам с доставка до вкъщи, понеже съм на пътя на продавач-консултанта на връщане от работа
                                Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Working...
                                X