Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ремонт на ауспуси в София - къде ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ремонт на ауспуси в София - къде ?

Здравейте ! Имам нужда от съвет - къде в София мога да пратя сина си да му заварят или сменят, ако е необходимо някаква тръба по изпускателната система на колата ? Било някъде преди катализатора, но не успя да ми обясни точно коя тръба. Колата е Пежо 206. Търся ндежден майстор и да не "дере кожи" :DГрешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

По ботевградско - посока излизане от София. На последния светофар на булеварда (автогара Изток). Десен завой, не първата, а втората пряка пак вдясно, точно на ъгъла се пада сервиз за грънци. Отляво има газ станция и мивка. Майстора е около 50-55 годишен и не е скъпчия. Ако му е близо на момчето, да пали за натам сега. Би трябвало да работи. А й той май там живее, така че...
    Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
    Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
    Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Благодаря за експресния отговор ! Ще отиде още сега.
      Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Няма проблем Dido_Lyubenov. Радвам се, ако съм помогнал.Приятна почивка.
        Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
        Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
        Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Да, благодаря за помоща, беше ми много полезен ! Проблема е отстранен с/у 10 лв. още същия ден.

Коментар

Working...
          X