Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Качествено рециклиране на шарнири в София

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Качествено рециклиране на шарнири в София

Къде в София го правят, и сте доволни от резултата, гледам че доста колеги са по доволни от рециклираните шарнири, пишат за над 30к км пробег.Мойте носачи - ОКАП, на 12 000км, на левия му се разтропа шарнира, луфта е много малък, и не се чува че тропа, само при качване на бордюри, се чува.

Темата ти не е ли за три раздела по -долу ?
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Жизет близо до Окръжна болница. Утре ще нося там няколко носача. Около 25-30лв на шарнир вземат. Не съм имал проблеми досега от там.
      Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Danchojn написа:
        Жизет близо до Окръжна болница.
        Носачите трябва да са свалени , така ли и там само ги рециклират ?В смисъл че ако не искам колата да ми стой на трупчета ден-два трябва да имам ... два носача резерва примерно ?
        Bravo 1.9 Mjet/120

Коментар

Имат и сервиз, но там работата е зле. По-добре да се носят само частите за рециклиране.

Коментар

По добре, да се отиде до зоопарка, там се вече голяма част от майсторите на Жан. А и незнам дали не е по добра идея да ги пратиш с куриер до Казанлък, там със сигурност ще ти ги направят перфектно а и ще ти излезе доста по евтино.Потърси отзиви за Жизет в нета.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Като се замисля, одавна се каня и аз да пратя в Казанлък. Може да пробвам този път и там. На половин цена е и щом колегите казват че са доволни. Банков - знаеш ли адреса?Не знаех, че Жан е станал такъв............ Последно при него съм рециклирал носач, преди 8 месеца и до момента и 25 000км изглежда добре.

Коментар

Danchojn написа:
                Като се замисля, одавна се каня и аз да пратя в Казанлък. Може да пробвам този път и там. На половин цена е и щом колегите казват че са доволни. Банков - знаеш ли адреса?Не знаех, че Жан е станал такъв............ Последно при него съм рециклирал носач, преди 8 месеца и до момента и 25 000км изглежда добре.
                дай да се организираме и да си поделим транспортните разходи? някой знаели цените за рециклиране?

Коментар

Да използвам темата да попитам , за Стило 1.8 от друго Стило стават ли носачите , примерно с мотор 1.6 или JTD ?Мисля да си организирам 2 в запас .Това ли е човека в Казънлък ?http://www.kazanlak.com/class-view-2....blogspot.com/
                  Bravo 1.9 Mjet/120

Коментар

Ами аз утре ще изпратя. Обаждах се и казаха 15лв на шарнир. Транспорта колко ще е незнам, зависи от килограмите. Ако желаете докарайте ми ги днес и вашите. Предполагам, че в петък ще са обратно в София.

Коментар

xx_x написа:
                      http://www.kazanlak.com/class-view-202943.htmlhttp://boltmin.blogspot.com/
                      Той трябва да е. Минчо Минчев.

Коментар

А като взаимозаменяемост ?ОК , Видях - за 1.8 , 1.6, 1.9 ( 115кс) са еднакви .
                        Bravo 1.9 Mjet/120

Коментар

Момчета, аз няма да пращам в Казанлък. От офроода ми препоръчаха място в София. Някъде след италианеца. Утре ще го мисля.

Коментар

Пиши след това колко са ти взели, каде се намира и доволен ли си, ако може.

Коментар

Ами оставих ги сутринта. След малко ще ходя да ги взема. Утре или довечера ще споделя тука за първи впечатления.

Коментар

Working...
                              X