Къде в София го правят, и сте доволни от резултата, гледам че доста колеги са по доволни от рециклираните шарнири, пишат за над 30к км пробег.Мойте носачи - ОКАП, на 12 000км, на левия му се разтропа шарнира, луфта е много малък, и не се чува че тропа, само при качване на бордюри, се чува.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Качествено рециклиране на шарнири в София
Collapse
X
-
По добре, да се отиде до зоопарка, там се вече голяма част от майсторите на Жан. А и незнам дали не е по добра идея да ги пратиш с куриер до Казанлък, там със сигурност ще ти ги направят перфектно а и ще ти излезе доста по евтино.Потърси отзиви за Жизет в нета.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Като се замисля, одавна се каня и аз да пратя в Казанлък. Може да пробвам този път и там. На половин цена е и щом колегите казват че са доволни. Банков - знаеш ли адреса?Не знаех, че Жан е станал такъв............ Последно при него съм рециклирал носач, преди 8 месеца и до момента и 25 000км изглежда добре.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:Като се замисля, одавна се каня и аз да пратя в Казанлък. Може да пробвам този път и там. На половин цена е и щом колегите казват че са доволни. Банков - знаеш ли адреса?Не знаех, че Жан е станал такъв............ Последно при него съм рециклирал носач, преди 8 месеца и до момента и 25 000км изглежда добре.
Коментар
-
Да използвам темата да попитам , за Стило 1.8 от друго Стило стават ли носачите , примерно с мотор 1.6 или JTD ?Мисля да си организирам 2 в запас .Това ли е човека в Казънлък ?http://www.kazanlak.com/class-view-2....blogspot.com/Bravo 1.9 Mjet/120
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар