Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Темпра - филтър купе ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Темпра - филтър купе ?

Здравейте колеги, интересува ме моя фиатец има ли филтър купе и ако има, къде се намира ? Че се носи една гадна миризма в колата и искам да го сменя, ако нямам такъв филтър да търся проблема другаде.Модела е "Tempra SW 1.6 карбуратор 1992г " .

За целта сваляш рамената на чистачките,после пластмасата пред пасажера е отвора откъдето парното взема въздух Ето една тема с картинки:http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...3&t=1593При мен Типото го взех без филтър на купето...не знам дали заводско няма или е махнат от друг преди мен
    EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
    Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

white_shark написа:
      За целта сваляш рамената на чистачките,после пластмасата пред пасажера е отвора откъдето парното взема въздух Ето една тема с картинки:http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...3&t=1593При мен Типото го взех без филтър на купето...не знам дали заводско няма или е махнат от друг преди мен
      Благодаря колега, утре ще махна пластмасите да видя за какво иде реч!

Коментар

Обикновено филтри имат предимно коли, които имат климатик/ климатроник.Иначе и обикновено Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 се намира там дето колегата казва, под пластмасата на предния прозорец под чистачките пред пасажера.

Коментар

На мойта го нямаше това дали е проблем
          Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Valiosport написа:
            Ако не ти пречи миризмата отвънка, си карай така. И аз останах изненадан, че не намерих филтър под пластмасата на чистачките пък колата има климатроник. Ходих до "ЕВРО 07" по модела на колата ми изкараха че трябва да имам такъв филтър, обаче не го купих понеже не видях място където да го монтирам.

Коментар

ivo_vn написа:
              Valiosport написа:
              Ако не ти пречи миризмата отвънка, си карай така. И аз останах изненадан, че не намерих филтър под пластмасата на чистачките пък колата има климатроник. Ходих до "ЕВРО 07" по модела на колата ми изкараха че трябва да имам такъв филтър, обаче не го купих понеже не видях място където да го монтирам.
              Отвън няма никаква миризма, дали не пречи нещо на перката на вентилатора, знам ли...Иначе мойто не е темпра, а типо, те рядко имат климатици, а с климароник досега съм виждал само едно типо
              Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Същата Темпра 90г.съм карал до преди 3г и нямаше филтър.

Коментар

Working...
                X