Здравейте колеги.Изчетох доста но не намерих тема за моят въпрос.Купих си фиат купе 16в турбо.Не е първа младост но много ми харесва,преди имах пунто хгт.Направих обслужване и газ сложих.Термостата и него смених но температурата извън града е 80ц.Колко е на вас колеги.В гарада си ги дига до 93-4 може и повече но си пуска перката.Промяна няма от смяната на термостата смених го заради газта.Подарявам го м-у другото.Мислех че е забил само на 2-рия кръг.Също така да попитам проблеми,който да очаквам с него.Генерацията я взех е от МЛ дизел само с последно гарне е спортно.Беше започнала да хварля ватата.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat coupe 2.0 16v turbo температура на двигателя
Collapse
X
-
Новия термостат и при мен се държи така. Аз лично 4г. имам купето до сега не съм имал проблеми. Сменил съм предните носачи, няколко пъти гарнитура на капака на клапаните и съединител. В момента е със счупено турбо, но се очакваше, защото го карам повече от година на 1,5 бара. Колкото по-свободна е генерацията, толкова е по-добре за турбо моторите.На загрял мотор какво налягане на маслото ти показва?Fiat Coupe 16V Turbo
-
hadjiev написа:Моятa извън грaдa върви нa 60 70 грaдусa A грaдско 90 и се вкл.перкaтa A мaслото ми е кaто вaшето кaрaм с 15 х 40 и доливaм 15 х 50Fiat Coupe 16V Turbo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар