Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat coupe 2.0 16v turbo температура на двигателя

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat coupe 2.0 16v turbo температура на двигателя

Здравейте колеги.Изчетох доста но не намерих тема за моят въпрос.Купих си фиат купе 16в турбо.Не е първа младост но много ми харесва,преди имах пунто хгт.Направих обслужване и газ сложих.Термостата и него смених но температурата извън града е 80ц.Колко е на вас колеги.В гарада си ги дига до 93-4 може и повече но си пуска перката.Промяна няма от смяната на термостата смених го заради газта.Подарявам го м-у другото.Мислех че е забил само на 2-рия кръг.Също така да попитам проблеми,който да очаквам с него.Генерацията я взех е от МЛ дизел само с последно гарне е спортно.Беше започнала да хварля ватата.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org

Новия термостат и при мен се държи така. Аз лично 4г. имам купето до сега не съм имал проблеми. Сменил съм предните носачи, няколко пъти гарнитура на капака на клапаните и съединител. В момента е със счупено турбо, но се очакваше, защото го карам повече от година на 1,5 бара. Колкото по-свободна е генерацията, толкова е по-добре за турбо моторите.На загрял мотор какво налягане на маслото ти показва?
    Fiat Coupe 16V Turbo

Коментар

ss

мисля че е долу на 1 цата и варира смисал играе.Когато сам на скорост и я карам над 2 хиляди е 3 бара но е малко на място със загрял двигател.Турбото не ми е барано на фабричните барове е

Коментар

Моятa извън грaдa върви нa 60 70 грaдусa A грaдско 90 и се вкл.перкaтa A мaслото ми е кaто вaшето кaрaм с 15 х 40 и доливaм 15 х 50
        Fiat Coupe 2.0 16V TURBO

Коментар

hadjiev написа:
          Моятa извън грaдa върви нa 60 70 грaдусa A грaдско 90 и се вкл.перкaтa A мaслото ми е кaто вaшето кaрaм с 15 х 40 и доливaм 15 х 50
          Термостата ти е останал отворен, както беше и моя. Сега на дълъг път държи малко над 80 градуса. При мен налягането при почти 100 градуса на маслото на тихи е малко под 1,5 бара. Карам с 15W50
          Fiat Coupe 16V Turbo

Коментар

Не ми се слaгaше срещу зимaтa 15 х50Трудно го вдигa инче зa лятото съм съглaсенНо след тaя зимa ще я пуснa нa чaсти ввче хaрaсaл сюм си Aлфa гт ...нaкaрaх се нa рурбо купе :D
            Fiat Coupe 2.0 16V TURBO

Коментар

Working...
            X