Колеги на жена ми колата , предното стъкло много се изпотява , парното си духа много добре топло. Кво стаааа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Запотяване на стъклата на фиат Пунто 1.1 97
Collapse
X
-
Ако запотяването е едно мазно като антифриз, значи ти е спукано радиаторчето на парното. Провери казанчето с антифриза дали има загуби."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Re: Запотяване на стъклата на фиат Пунто 1.1 97
EcskaE написа:Колеги на жена ми колата , предното стъкло много се изпотява , парното си духа много добре топло. Кво стааааКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
M5kov написа:Ако запотяването е едно мазно като антифриз, значи ти е спукано радиаторчето на парното. Провери казанчето с антифриза дали има загуби.Fiat Marea 1.9 TD 100 EXL 97
Fiat Punto 1.1 AGU 55s 97
Коментар
-
То ако хората си пишеха всичко на ЛС - какъв е смисълът да има форум? Направо да хлопваме кепенците и само един списък с и-мейли на заглавната страница, и това е. А във форума има точно три места, където стоят подобни важни теми:1. В Раздел "Често задавани въпроси, технически параметри и съвети";2. В съответния раздел според естеството на темата, в списъка с важни теми за раздела;3. На сайта - в секция "Downloads".В случая отговорът е "1": ТЕМА
Коментар
-
доста заядлив пост.. благодаря ти от името на човечеца че намери темата защото аз НЕ Я НАМЕРИХ на мен лично ми е доста трудно да боравя с търсачката никога не ми изкача това което търся не знам само при мен ли е проблема и понеже ако човека започне да пита мога да му помогна поне съм я правил процедурата. не се кефя една и съща тема да ми изкача най-отгоре.. превърнала се в чат..Haters Gonna Hate
Коментар
-
Какво общо има намирането на темата със споделянето на ЛС? Дори и да не си намерил темата - защо трябва да си обменяте информацията тайно? Нали това е идеята на форума, да споделиш и да помогнеш публично, за да е достъпно и за другите? Или не? Иначе като тръгнеш да си купуваш нещо - хладилник, печка, климатик, лаптоп - преравяш нета за информация по форумите, нали? Ако във всеки форум си пишат така на ЛС, нали се сещаш какво ще откриеш като информация? Едно голямо нищо. Колкото до намирането на темата - сигурен съм, че се шегуваш, защото ако го казваш сериозно - значи изобщо нямаш представа как се ползва търсачка като цяло, което значи, че проблемът е при теб. Затова по-добре питай, ще получиш помощ, отколкото да се мъчиш и да не успяваш дори такова елементарно търсене да направиш. Как търсиш в Гугъл? Пишеш едни думи в полето за търсене и натискаш "Търсене". Е, това тук е същото, само картинките отзад изглеждат по друг начин. Принципът е същият - пишеш едни думи и натискаш "Търсене". Ако пък не ползваш търсачката - просто погледни раздела за такива теми. Като искаш да си купиш месо - влизаш в хранителните стоки, а не обикаляш магазини за обувки и дрехи Все пак ще ти покажа аз как намерих темата и ми отне по-малко от 15 секунди. Забележи - не ти го пращам на ЛС, защото може и някой друг да го види и да му е полезно и на него. Виж картинките.Дори и в търсачката да напишеш думите по възможно най-неправилния начин за търсачка: "как се сменя радиаторчето за парното на пунто 1.1 55 коня, понеже ми тече и ми се изпотяват стъклата"пак излизат такива резултати, че първият резултат е 100% полезен и отново води към правилната тема. Пробвай, да видиш. Затова недоумявам как НЕ СИ Я НАМЕРИЛ.
Коментар
-
xaхахх не вярвам че си отделил като че ли към 15мин от времето си днес за това подробно обяснение благодаря ти много при мен нещо е друга картинката с търсачката за това не я и използвам. Разбирам че като модератор следиш какво става, какво се пише и т.н. ама чак пък да ми се караш че съм написал на колегата на ЛС да си пишем :D спирам до тука че прекалено публично ми стана заяждането ти :D и тая тема стана чат..Haters Gonna Hate
Коментар
-
Преди да правиш процедурата с таблото, пробвай с някоя добавка за запушване на течове.Ако е малко може и да помогне, но нищо не те бърка да пробваш - около 10 лв. са.Силно препоръчвам на Liqui moly една течна в сина тубичка, но и другите маркови стават."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
EcskaE написа:ЩЕ ПРОБВАМ КОЛЕГА С ДОБАВКАТА ,ЧЕ ЦЯЛОТО ТАБЛО МИ СЕ ВИЖДА МНОГО РАБОТА А И ВРЕМЕ НЯМАМ ДА РАЗГЛОБЯВАМ .....БЛАГОДАРЯ ВИ НА ВСИЧКИ .......Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!
FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO
Коментар
-
slav4o_p написа:И аз скоро имах доста теч, както и обилно мазно запотяване на предното стъкло.Сложих добавка - течът значително намаля, даже почти спря, но запотяването на стъклото си остана същото.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар