Губя 300мл. антифриз на около 300км. градско каране./Мареа 1.9ТД/ . Не забелязвам течове, не загрява над нормата и,ако не наблюдавам казанчето няма и да разбера. Какво следва да направя за да локализирам от къде ми изчезва? Да сложа ли добавка за запушване на течове или????
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Губя 300мл. антифриз на около 300км. градско каране.
Collapse
X
-
Ами те вариянтите са 2..или имаш те4(ти казва6 че няма)или заминала гарнитура ,погледни си маслото да не е станало на боза.1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.) Тези, които нямат кирилица могат да си свалят и инсталират или да използват вградения кирилизатор към формата за писане на мнение.Модераторски екип на fiat-bg.orgKара фиат стило 1.2..16v.2002г.Преди Фиат пунто 1.2 8V,2001г,Опел кадет 1.6i(газ)1988г.Лада 1500 чиста!1977г.
-
Може да имаш вътрешен теч, който не може да видиш. Ако ти се запотява предното стъкло, когато врътката на парното е на макс. топло, дори когато колата не работи, значи имаш спукано вътрешно радиаторче на парното. Ако усетиш миризма на антифриз непосредствено след пускане на парното на топло, причината е същата. Освен това махни стелката на шофъорското място и огледай мокета, ако там има антифриз, причината пак е спукано радиаторче на парното. При всички тези случаи нивото в казанчето спада.ПП: Относно добавката, аз преди много време бях сложил, но само веднъж, чул бях, че не бива да се прекалява с нея. Ефект имаше, но за кратко време, след това започна отново да си губи течност. Тогава течеше само вътрешното радиаторче. Сега, освен него, тече и водния радиатор.Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!
FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO
Коментар
-
Re: Губя 300мл. антифриз на около 300км. градско каране.
ivstoinov написа:Губя 300мл. антифриз на около 300км. градско каране./Мареа 1.9ТД/ . Не забелязвам течове, не загрява над нормата и,ако не наблюдавам казанчето няма и да разбера. Какво следва да направя за да локализирам от къде ми изчезва? Да сложа ли добавка за запушване на течове или????Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Ще използвам темата, за да попитам за моя пробелм.Течността в разширителния съд е винаги под минимума.Доливам антифриз, карам 100км и пак е под минимума.Ако не долея си стои под минимума и не мърда.На какво може да се дължи това ? На студен мотор ли се долива антифриз ?04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
vgeorgiev написа:Ще използвам темата, за да попитам за моя пробелм.Течността в разширителния съд е винаги под минимума.Доливам антифриз, карам 100км и пак е под минимума.Ако не долея си стои под минимума и не мърда.На какво може да се дължи това ? На студен мотор ли се долива антифриз ?
Коментар
-
vgeorgiev написа:Ще използвам темата, за да попитам за моя пробелм.Течността в разширителния съд е винаги под минимума.Доливам антифриз, карам 100км и пак е под минимума.Ако не долея си стои под минимума и не мърда.На какво може да се дължи това ? На студен мотор ли се долива антифриз ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар