Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стило 1.9 Multijet - грешка при пускане на климатроник

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стило 1.9 Multijet - грешка при пускане на климатроник

Здравейте, искам да попитам вещите във фиатите за проблем, който ми дава моя - Stilo Multijet Multiwagon 1.9 140 к.с.Взех го съвсем скоро. Закарах го на компютърна диагностика да се видят грешките. Изчистиха ги, но след това като пуснах климатроника и ми изкара на борд компютъра грешка "Engine fault" i жълтата лампичка с двигателя на оборотомера светна. Пак го закарах да изчистят грешката - пак същата работа. Работи си нормално, включа ли климатроника - "Engine fault". Иначе колата си върви перфектно, климатроника си работи...Просто не знам какво да правя. Дайте някакъв съвет, моля ви. Къде да го закарам, че да се реши това? Предварително благодаря на всички!!!

Пак там, но им обясни, че не отиваш да трият грешките, а да решат проблема. Щом веднъж си ходил, значи вече знаят каква е грешката. Ти не порбваш ли на място, като изтрият грешката, дали няма да се появи отново? Иначе грешката и аз мога да я изтрия, например утре на среща на форума идваш, трия грешката и ти вземам 30 лева

Коментар

OK

Мерси за отговора,но тези пичове само закачват кабела и това е. Трият грешки и нищо друго. Не се занмават с климатроници, електроники и т.н. Мисълта ми беше, къде да отида за да ми решат проблема. Забравих да спомена, че не съм сменил все още филтъра за купето и при диагностиката даваше някаква грешка там. Според вас може ли да е от това?

Коментар

Запиши номера на грешката защото тая лампа показва че компа е записал грешка в управлението на двигателя а точно каква е грешката трябва да се види на диагностиката.Падат ли оборотите на двигателя при включване на климатроника.
        Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

FGRC написа:
          Запиши номера на грешката защото тая лампа показва че компа е записал грешка в управлението на двигателя а точно каква е грешката трябва да се види на диагностиката.Падат ли оборотите на двигателя при включване на климатроника.
          Грешката е P1238. Или поне едната от тях. А оборотите на двигателя падат съвсем лекичко като се включи климатроника.

Коментар

Нека погледнат захранването към помпата в резервоара.
            Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

FGRC написа:
              Нека погледнат захранването към помпата в резервоара.
              Мерси за съвета. Ще го направя.

Коментар

Working...
              X