Здравейте,наскоро си взех друго пунто/същото като старото само че с клима и хидравлика/ но от няколко дни имам следния проблем не включва първа степен на вентилатора , както и като включа климата не се пуска перката/а в началото тръгваше веднага/ според вас има ли как от датчика на радиатора да работи само втора степен ? или да се съмнявам в релетата?/тях как да ги провера
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малък проблем с новото/старо Пунто/
Collapse
X
-
Малък проблем с новото/старо Пунто/
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004Етикети: –
-
оказа се нагоряла, букса на резистораPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
вентилатора пак не се включва нито първа нито втора степен, на къде да се насо4а към резистора или кум дат4ика / ина4е като включа климата вентилатора работиPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
ми то вдига до 3/4, тази сутрин я подхаванах, обезвъздуших, че хич го нямаше и парното /след това забелязах нещо много странно на място парното е много слабо, но в движние си е добре, след обезвъздушването 2 степен се появи но първа я няма , викам да сменя резистора първо. Но това с парното ми естранно нали наскоро сменях и радиатор на парното.....Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
смених редистора, сега перката се включва точно на средата искам обаче да ми кажете като включа климатика веднага ли трябва да тръгва перката?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
nevelin_90 написа:смених си термошалтера и резистора обаче пак не ми включва втората степен на перкатаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Сменени са!!! Релетата работят щракат, климатика си истудява , но перката не се включва веднага, а като си дойде стрелката на средата /когато вкл 1-ва степенPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
bmahob написа:Сменени са!!! Релетата работят щракат, климатика си истудява , но перката не се включва веднага, а като си дойде стрелката на средата /когато вкл 1-ва степенКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:bmahob написа:Сменени са!!! Релетата работят щракат, климатика си истудява , но перката не се включва веднага, а като си дойде стрелката на средата /когато вкл 1-ва степенPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар