Здравейте имам малко странен проблем с климатика .Проблема е следния когато колата работи във нормални обороти климатика си работи перфектно и върти компресора идеално , но когато дам лесно гас и се повишат оборотите някак си спира да работи и все едно превърта спира да върти дори и да го задържа във обороти пак не тръгва . Като нормализирам оборотите на нормални 900-1000 тръгва.. Другия въпрос ми е със спорните гърнета "ТИП РЕМУС " препоръчайте някой евтина марка между 50-100 лева която горе доло да вади приличен дебел звук а не нещо ревящо и непоносимо . <- МОДЕРИРАНОВъпросът няма нищо общо с раздела, в който е зададен. Моля, задай го в по-подходящ раздел, например "Тунинг".
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с климатик - като че ли изключва
Collapse
X
-
Не мога да ти помогна конкретно с твоя проблем, но моя беше с газта. Като пусна климатика, като съм на газ и съм на място, оборотите падат и климатика ту се пуска, ту се спира и като подам малко газ и задържа си работи. На други коли пък съм чувал, (не знам от къде може и да съм си измислил ), че като подадеш рязко газ спира да работи и после се пускал, което не е при теб проблемаAlfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
Ibiza написа:ъп хайде колеги поне кажете фатално ли е за нов компресор ли е ??Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар