Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Браво 1.6 16в проблемс перката-не включва

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Фиат Браво 1.6 16в проблемс перката-не включва

    Здравейте колеги,нов съм във форума и имам следния проблем.Перката на радиатора не ми се пуска.Пробвахме да дадем на късо датчика но пак не трагва,перката не е изгоряла.Има едно реле където е на самия радиатор,там го дадохме на късо и тръгна,смених релето но пак не тръгва.Казаха ми че имало някакви бушони и релета точно пред акумулатора.Погледнах ги имаше 1 бушон и 3 релета.Видимо са наред,но като ги върнах обратно на местата им ми светна лампа на инжектора и сега имам проблем че колата не иска да работи.Моля за малко съдействие да ми кажете какво може да се направи по въпроса.

    #2
    Най-напред напиши заглавие, което отговаря на правилата на форума. Местя темата, а в раздела, в който я местя - има важни теми по въпросите с перката. Прочети ги.

    Коментар


      #3
      колега датчика на перката се намира жарху термостата от там е проблема.

      Коментар


        #4
        Бушона за вентилатора е на левият бутуш като застанеш срещу колата ,под един пластмасов капак. За светещата чек лампа виж пак там дето си пипал.

        Коментар


          #5
          Колеги благодаря за отговорите,проблема се разреши.Оказа се,че от релето,до датчика имаше прекъснат кабел.Перката сега работи.Трябва само да се ремонтира буксата където е за първа и втора степен.Но главния проблем сега ми е да си сменя алтернатора.Благодаря още веднъж.

          Коментар

          Working...
          X