Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Загуба на антифриз

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Загуба на антифриз

Здравейте колеги имам страна загуба на антифриз след като си пусна климатика в колата , преди това не съм забелязвал да има няма видими течове , радиаторчето на парното го смених с ново февруари месец няма видими течове в двигателния отцек
    Не би мирно стояло , не би чудо видяло .....

Ако имаш загуба на антифриз - това няма нищо общо с климатика. Системите са независими една от друга. А загубата на антифриз как я забеляза? Колко често доливаш и по колко?

Коментар

ами за около месец 100 гр. но прави впечатление че като не пускам климатика нямах загуба никаква сега като започнах и я забелязах че намалява

Коментар

каква е точно загубата,стига до едно положение нивото и не пада повече или изчезва нацяло от казанчето

Коментар

anton4490 написа:
          каква е точно загубата,стига до едно положение нивото и не пада повече или изчезва нацяло от казанчето
          ами не съм оставял да спадне чак толкова за да разбера до къде спира

Коментар

East написа:
            anton4490 написа:
            ами не съм оставял да спадне чак толкова за да разбера до къде спира
            Ами остави го тогаваако спре на едно положение течноста,да не се губи повече,смени капачката на казанчето и си решаваш проблема капачката струва нова около 7 лева мисля че беше.Има 2-вида 0,7бар. и 1.0бар.взимаш тази на 1 бар.която е.Другия вариянт е да имаш теч от някъде.Провери стягите на всички маркучи по системата,или за нацепен маркуч.Радиатора също огледай.

Коментар

Working...
            X