Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профилактика на на климатик- задължителна ли е ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Valentin_V написа:
    milenskia написа:
    А какво мислите за промоцията на Ауто Италия 69лв фреон-масло-оцветител? Че натам съм се запътил аз , само да събера малко кинти!!
    Мисля че цената е висока. Ако допуснем че колата ти е със 650гр фреон и в нея има поне 250гр значи че вместо 28лв ще платиш още 40лв горница.
    Нещо не разбрах, 69 лв е цената с включен фреон дори за цялостно пълнене на системата така ли? Ако е така аз съм навит, защото вчера един майстор ми иска 25 лв труд и по 10 лв на 100 гр. фреон.... Ако ми допълни 500 грама, то значи минавам над цената на Ауто Италия.Скоро ми показаха фактура от официален сервиз на японска марка коли - вземат 1.30 лв на 100 грама фреон...

Коментар

Моят компресор включва но охлажда супер малко, така че имам може би 100-200 грама! Цената на ауто италия вижте в сайта как е описана промоцията! Имат и 20% отстъпка на филтър купе до 31.07 е промоцията!

Коментар

Цена тук в Казанлък за диагностика-25 лева, масло -6 лева, фреон- 10 ст./грам. В тоя ред на мисли 69 лева е според мен добра цена.
        Play Golf ,but not drive golf!!!
        Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
        C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

Alex_RT написа:
          Цена тук в Казанлък за диагностика-25 лева, масло -6 лева, фреон- 10 ст./грам. В тоя ред на мисли 69 лева е според мен добра цена.
          Доста скъпо се ценят тия колеги. Само за сравнение ще кажа че при нас е 7лв на 100гр в тази цена е фреон масло 100мл UV оцветител и труд.
          Обичам си работата.

Коментар

Сетих се нещо - АИ дава и гаранция за извършения ремонт. Не знам другите сервизи дали дават. Може и това да оскъпява също.

Коментар

Днес намерих още по добра оферта.6лв.за труд и по 4лв.за 100грама.Ако някой иска мога да дам линк към сервиза.
              И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

MartoModev написа:
                Днес намерих още по добра оферта.6лв.за труд и по 4лв.за 100грама.Ако някой иска мога да дам линк към сервиза.
                Супер далавера изглежда, сподели линка ако може колега.

Коментар

http://www.autoted.com/autoclima-charge.html

Коментар

В тази оферта обаче има една пързалка "вакум тест" при който микро пропуски не се откриват и има голяма вероятност след седмица две да сте пак без климатик.Тест се прави ама под налягане и чак после вакумиране. Другото което не видях е че не обявено да слагат УВ оцветител.
                    Обичам си работата.

Коментар

Слага се допълнително при желание и струва 5лв.А да попитам нещо друго.Какво става ако системата примерно събира 700гр.а се напълни с 900гр

Коментар

Working...
                      X