Тъй като купих колата с неработещ климатик, се заех да го оправя. Оказа се, че липсва пресостата. Намерих буксата му окъсих връзките и о чудо в колата стана фризер (разбира се преди това беше ясно, че системата е пълна с газ). Та къде се завива този датчик?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде се завива пресостата?
Collapse
X
-
Едно такова като кутийка кока-кола - кръгло, цилиндрично, около половин педя високо, намира се в общи линии под акумулатора, но не съм му обръщал внимание къде точно беше. От горната му страна е датчикът с кабеляците. Не съм много сигурен, ама като го няма, би трябвало системата да не може да работи, а ти казваш, че е работила... не знам, само си мисля на глас.Ето примерна схема, тук е с номер 9: (схемата е от друга кола, примерно Фолксваген Файтон)
Коментар
-
Да вече стана ясно къде се завива тая пущина. А иначе как съм го пуснал - ами много просто, окъсих 2ра степен на перката + захр на компресора като преди това погледнах в един немски каталог на Магнет Марели кои цветове точно ми трябват.FIAT BRAVO GT JTD 105 '00
То е като да си зарежеш свястната жена и да тръгнеш по курви - правят много готини работи, дават голям кеф, ама знаят и много курвенски номера, те тва е!
Fiat Auto S.p.A
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар