Имам един проблем.В момента сменям термостат.Стария ми има с два изхода по-малко.Новия е с една дупка повече от дясната страна и отдолу има пластмасов разколонител,с два изхода а стария е с 1.Резбите не стават да сложа старите пластмасови изходи.Предполагам че новия термостат е за кола с газ.Има ли опция да сменя някак само вътрешното тяло(термостата) и как се разглабя.Другия варянт които мислех е да вържа двата излишни изхода заедно,та да си циркулира да речем в термостата.Грешен раздел -> Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Coupe термостат?
Collapse
X
-
Re: Fiat Coupe термостат?
justfencoupe написа:Имам един проблем.В момента сменям термостат.Стария ми има с два изхода по-малко.Новия е с една дупка повече от дясната страна и отдолу има пластмасов разколонител,с два изхода а стария е с 1.Резбите не стават да сложа старите пластмасови изходи.Предполагам че новия термостат е за кола с газ.Има ли опция да сменя някак само вътрешното тяло(термостата) и как се разглабя.Другия варянт които мислех е да вържа двата излишни изхода заедно,та да си циркулира да речем в термостата.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Реклама
Collapse
Коментар