Здравейте Форумци колеги Имам Следния Проблем смених Термостата на Фиат Браво 1.6 16v защото не загряваше когато карах и температурата падаше постоянно сега купих Нов Термостат BEHR 115 лв дадох и в момента горе долу пак същата работа и тоз Термостат ли не става??? температурата слиза 2-3 чертички на долу като карам някакви идеи??? Ако не си промениш заглавието на темата, така че да отговаря на правилата, тя ще отиде в коша, а съветите на колегите, които пишат в нея - ще бъдат напразни.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Термостат ??? 1.6 16 V
Collapse
X
-
Термостата е менте. Аз минах по същия път, чисто нов beer като карам в града загрява ,като се кача на магистралата пада на 60 градуса. За късмет си бях запазил старият, който се разглобява и сега съм с него и патрон от ГОЛФ 1,6 101 коня на 87 градуса.Работи доста добре. Тук във форума има тема как точно става.
-
kiriluz1 написа:Термостата е менте. Аз минах по същия път, чисто нов beer като карам в града загрява ,като се кача на магистралата пада на 60 градуса. За късмет си бях запазил старият, който се разглобява и сега съм с него и патрон от ГОЛФ 1,6 101 коня на 87 градуса.Работи доста добре. Тук във форума има тема как точно става.
Коментар
-
misho_ написа:kiriluz1 написа:Термостата е менте. Аз минах по същия път, чисто нов beer като карам в града загрява ,като се кача на магистралата пада на 60 градуса. За късмет си бях запазил старият, който се разглобява и сега съм с него и патрон от ГОЛФ 1,6 101 коня на 87 градуса.Работи доста добре. Тук във форума има тема как точно става.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар