Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Термостат ??? 1.6 16 V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Термостат ??? 1.6 16 V

Здравейте Форумци колеги Имам Следния Проблем смених Термостата на Фиат Браво 1.6 16v защото не загряваше когато карах и температурата падаше постоянно сега купих Нов Термостат BEHR 115 лв дадох и в момента горе долу пак същата работа и тоз Термостат ли не става??? температурата слиза 2-3 чертички на долу като карам някакви идеи??? Ако не си промениш заглавието на темата, така че да отговаря на правилата, тя ще отиде в коша, а съветите на колегите, които пишат в нея - ще бъдат напразни.

Термостата е менте. Аз минах по същия път, чисто нов beer като карам в града загрява ,като се кача на магистралата пада на 60 градуса. За късмет си бях запазил старият, който се разглобява и сега съм с него и патрон от ГОЛФ 1,6 101 коня на 87 градуса.Работи доста добре. Тук във форума има тема как точно става.

Коментар

kiriluz1 написа:
      Термостата е менте. Аз минах по същия път, чисто нов beer като карам в града загрява ,като се кача на магистралата пада на 60 градуса. За късмет си бях запазил старият, който се разглобява и сега съм с него и патрон от ГОЛФ 1,6 101 коня на 87 градуса.Работи доста добре. Тук във форума има тема как точно става.
      при 87 градуса, къде ти се намира стрелката за температурата на водата? моята при загрял мотор стой много леко над средата и не мърда, та ми е интересно каква е г/д температурата.

Коментар

misho_ написа:
        kiriluz1 написа:
        при 87 градуса, къде ти се намира стрелката за температурата на водата? моята при загрял мотор стой много леко над средата и не мърда, та ми е интересно каква е г/д температурата.
        От 70градуса до 98-99 градуса винаги е в средата и не мърда стрелката, но колата е 99г при по старите играе ,при моята данните за показанието на таблото се обработват доколкото знам .

Коментар

Working...
        X