Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Загрява ли Punto 1.1 ???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Загрява ли Punto 1.1 ???

Каква е нормалната температура на Punto 1.1 ? При мен понастоящем на дълъг път вдига това което се опитах да скицирам на рисунката. По- нагоре не отива стрелката. Дори и в градско движение ситуацията е същата. Стрелката се вдига до там, включва се перката и после намаля малко и пак се вдига.
    Прикачени файлове

Re: Загрява ли Punto 1.1 ???

foramen написа:
    Каква е нормалната температура на Punto 1.1 ? При мен понастоящем на дълъг път вдига това което се опитах да скицирам на рисунката. По- нагоре не отива стрелката. Дори и в градско движение ситуацията е същата. Стрелката се вдига до там, включва се перката и после намаля малко и пак се вдига.
    Нормалното загряване е до средата , да наистина малко над средата включва перката. Когато се прецака термостата стрелката при загряване стои малко с 2-3 мм под средата деление.Но то се осеща и от парното , просто не топли или духа едвам едвам слабо. При някой пунтота при които е подменям температурния датчик ( с такъв от лада) нормалното загряване и показание на стреклката е на половина от половината деление. И не надвишава повече. Често се прецаква и датчика в радиатора които включва перката.( За целкта ползвам реле което да поема товара и ЦеКа ключ с които шунтирам датчика на радиатора за всеки случай.(Не че ми се е налагало обичам да давам ръчки) В интерес на иситината понеже си сменях таблото с такова с стрелка за темепературата. (преди бях с уред и датчик от лада) и уреда си показваше 90 , обаче като закачих таблото незнаех каде е това 90 и чакам да ми включи перката , чакам , чакам загрява та кола вече стига до червеното почва пара да излиза от радиатора не включва :Д То Датчика за вентилатора монтиран на радиатора згънал ...
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Working...
    X