едно малко въпросче, пък и да ъп-на темата, че не е маловажна вчера, като се прибирах, ми се наложи да карам зад един тир, на 2-ра, 3-та, с климатик и пълна кола, това около 10-15км и колата загря на почти три чертички над средата...(да речем около 100-102-103 градуса)дали е нормално, като се качих на магистралата се нормализира, под средата за 3-4мин каране със 120..пп перките работят, и климатика, всичко е ок, даже съм с по-ниско температурен датчик, да пуска перките по-ниско поздрави и безаварийно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко полезно инфо за температурата на Мареа 1.9 ТD100
Collapse
X
-
BEX---GT написа:едно малко въпросче, пък и да ъп-на темата, че не е маловажна вчера, като се прибирах, ми се наложи да карам зад един тир, на 2-ра, 3-та, с климатик и пълна кола, това около 10-15км и колата загря на почти три чертички над средата...(да речем около 100-102-103 градуса)дали е нормално, като се качих на магистралата се нормализира, под средата за 3-4мин каране със 120..пп перките работят, и климатика, всичко е ок, даже съм с по-ниско температурен датчик, да пуска перките по-ниско поздрави и безаварийноFIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
tomny написа:Това според мен не е нормално. Пробвайте да измиете хубаво радиаторите си. При мен дори на място, при 2-3000 оборота в продължение на 5-10 минути на слънце, и включен климатик, стрелката не мърда от средата. Преди почистването отиваше нагоре и изключваше климатика.FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
-
BEX---GT написа:колеги, а да го почистя отвътре или отвънка с пароструйка, защото отвън съм го чистил, ама отвътре, може и да има някакви гадориикиFIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар