Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

климатика на браво се включва сам

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблема с таблото е решен(смених таблото),но проблема със климатика си остава пробвах с почукване по въпросните релета но резултат никакъв.като замерих релетата нито едно не показваше 0 значи си ОК.

Коментар

И аз имам проблем с климатика ,само че при мен е като си пусна пръскалките за прозореца и се включва и климатика спра ли да пръскам и той спира,къде да търся проблема.
      Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
      И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
      .

Коментар

Айде де никой ли не може да каже нещо по въпроса !?
        .

Коментар

Може, ама не иска. Може би е добре да уточниш за каква кола изобщо говориш. Темата е за Браво, а Браво има два вида климатик с общо три вида управление. Приемаме, че е Браво с първия вид климатик. Как разбираш, че се включва той, а не само вентилаторът? Пръскаш си по 10 минути, докато ти задуха студено ли?

Коментар

ogi28b написа:
            Пръскаш си по 10 минути, докато ти задуха студено ли?
            Е що се заяждаш .. :D сори де моя грешка.Колата си е колата от подписа ми 1.6 16в металния.Климатика си е баш климатик а не климатроник...забелязах че се пуска щото като пръскам и светва копчето за климатика и колата дига оборотите... а ако задържа малко повече да пръска наистина започва да духа студено. А не че пръскам по 10 мин просто експериментално задържах един път за да видя наистина ли е това което мисля.
            .

Коментар

Почисти хубаво всички точки за маса по колата. Има две под всеки един от задните стопове, две под фаровете, една над таблото с бушони, една в жабката, на гърба на горната панта на вратата и една под акумулатора. Това най-вероятно няма да помогне, но е добре да го направиш, за около 10 минути работа е. Тази под акумулатора не е фатална, ако не ти се занимава да го сваляш.

Коментар

Working...
              X