Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за термостат Фиат Браво 1.4 12В

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питане за термостат Фиат Браво 1.4 12В

Моят Фичо е с климатик попринцип но съм му махнал климатичният радиатор който е отпред до водния радиатор и въпроса ми е дали мога да му сложа термостат който е за кола без климатик или пак трябва да сложа такъв който е за кола с климатик. Ако може да не отговаряте само с ДА или НЕ а да се обосновете или да кажете какво трябва да се преработи.
    Fiat Bravo 1.4 12v '95

Трябва да е от кола с климатик защото на термостата за без климатик няма щуцера за разширителния съд(за самообезвъздушаването) или трябва да се преработи ....
    ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
    ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

eh4ev07 написа:
      Трябва да е от кола с климатик защото на термостата за без климатик няма щуцера за разширителния съд(за самообезвъздушаването) или трябва да се преработи ....
      Ясно. Мерси за бързия и точен отговор.
      Fiat Bravo 1.4 12v '95

Коментар

1,4 самообезвъздушава ли се? Щото при 1,8 такъв филм не се прожектира. Ако го чакаш да се самообезвъздуши, ще смениш 2 гарнитури и една глава
        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Колко да се обезвъздушава, развиваш пробката, наливаш докато не текне от там, затваряш всичко палиш и се опасяваш Аз съм с терм на рено 5 вече 3 години, оригиналните много ми правеха проблеми - залепваха. Сложен е в маркуча преди оригиналния от радиатора.

Коментар

Working...
          X