S_BANKOV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.9 ТД 97 година - изчезнало парно и вдига температура
Collapse
X
-
-
Ще ти дам една идея Що не се обадиш на Румен Хинчев във Разград и не го попиташ за сервиз, той ще те прати при правилния човек, а си е само на 30км от теб.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Незнам какво е направил майстора ти но по това което чета че сте върнали стария "антифиз" и това което виждам на снимките малко се плаша. Стария ти "антифиз" все едно е точен от някой гьол и прилича на тиня. Вземете я промиите тая система и налей АНТИФРИЗ а не тиня.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Искам да попитам за един радиатор, който не го знам за какво служи (мисля да не е за парното, но в форума чета че той се намира някъде под жабката на колата) под динамото има два маркуча който водят до него загряват се а като е мокро и студено се издига пара от там. Намира се до дясната гума.
Коментар
-
milenskia написа:Радиатор- Климатик трябва да е , и по тези тръби би следвало да минава фреона за климатика!!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:milenskia написа:Радиатор- Климатик трябва да е , и по тези тръби би следвало да минава фреона за климатика!!
Коментар
-
.
alexk написа:Абе майстора направо си е прав.Моят ковчег през седмица го правя и що пари съм налял направо не ми се мисли.Може би единственото, което ме държи все още да не го запаля с 1 туба бензин е това, че е купен чисто нов преди 11 години за чанта с пари, а сега струва колкото чифт зимни гуми...Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
EX.Fiar Ritmo 105TC
Коментар
-
Изчетох цялата тема и най-голямо впечатление ми направиха думите " тази пробка се отваря сама за обезвъздушаване" ... !!!! Тоя бой с лопатата докато върне 500-те лева и после табела , че е опасен за ФИАТ .Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Няма кола която да не се чупи! Съгласен съм с колегата! Шефът ми си взе Range rover vogue na 5 хил. км. му се прееба турбото. Всичко е късмет добър майстор и читави части. Като последното все по - трудно се намира.Преди фиата съм карал рено пак съм правил то проблема е че са на по 15 години коли не че марката лоша няма лоша марка. Служебните ни са Дачия Сандеро нямал съм никога проблем с тази кола но си е подаржана от Булафто и е на 30 000 км. Така че новото си е ново ( изключвам само нова руска кола ).
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар