здравеите колеги имам проблем а тои е следния колата е фиат улисе 2.0 121к 95г климата си работеше когато започна да вие лагера на компресора карах колата още дълго време и в един момент се раздрънка мн здрави и изпуши магнита мн яко отам направо при маистор смяна на лагер и магнит и там източване на системата и пак пълнене и проверка и уш всичко е чук ама уви пускам климатика а копчето светва ама компресора не тръгва след проверка отпред при мотора ми казаха че там всичко е наред и проблема бил в купето при конзолата или под таблото някъде вклучват климатика директно с няакакав кабел отпред и тои тръгва и работи супер обаче от вътре копчето само светва без да тръгне незнам дали да незнам дали проблема е в конзолата ама по нея всичко си работи
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Улис 2.0 '95 - климатикът не работи след смяна на лагер
Collapse
X
-
В книжката на Стилото пише, че климатика не тръгва да работи и духа студено, ако външната темп. не е повече от 7+. Всъщнаст, като се замисля, не съм много сигурен в това 7+. Ако е важно, ще сляза да проверя в книжката пак и ще коригирам.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Всъщност, и двамата сме полу прави.Ето цитат от ръководството на Стило. Съжалявам, че е на Македонски език.Жалко. не мога да копирам. Файла е защитен. Но ето линк. На 141 страница е описано.http://storage.fiat-bg.org/Books/Sti...andbook_Mk.pdfСтило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
проблем с климатик
много ще се радвам ако някои даде малко инфоимам проблем с климатика на колата имам мако инфо че ми се е скапал битрона за климатика обаче незнам каде се намира не е сигорно че е тои ама поне да се провериколата е фиат улисе 2.0 121к без турбо 95гКолега, мисля, че съвсем ясно те помолих в ТАЗИ ТЕМА да не дублираш темите. А безсмисленото заглавие не подлежи на обсъждане. Сливам темите, редактирам заглавието и те съветвам да прочетеш внимателно правилата на форума. Дори ми е трудно да уцеля коя с коя тема да слея, защото има още няколко теми с подобно заглавие.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар