имам проблем със загряването на колата зимата ... когато работи на едно място достига работната температура,но когато е в движение температурата спада драстично...ще ми обясните ли на какво се далжи това .... колата ми е фиат брава 1.6 16v
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем със загряването на колата
Collapse
X
-
Re: проблем със загряването на колата
oro4imaro12 написа:имам проблем със загряването на колата зимата ... когато работи на едно място достига работната температура,но когато е в движение температурата спада драстично...ще ми обясните ли на какво се далжи това .... колата ми е фиат брава 1.6 16vКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Е тогава защо питаш? Кажи кой отговор искаш да прочетеш и ще ти го напише колегата, щом този не ти харесва. Освен да се изредим 15 човека да отговорим едно и също... Ключ на темата. Въпросът получи ясен и точен отговор. За повече информация - правилния раздел, важните теми и малко с търсачката.---------------------------------Отключвам, защото колегата иска все пак и други мнения. Според мен - не работи термостатът. Друго мнение: не работи правилно уредът на таблото.Друго мнение: има въздух в системата и като се движи колата, въздухът застава на датчика и показва грешно.Друго мнение: навън е прекалено студено, а колата е свръх-ефективна, затова не отделя топлина.Друго мнение: ако антифризът е за -60, затова държи по-студено. Смени го с такъв за -25.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар