Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем със загряването на колата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

имам проблем със загряването на колата зимата ... когато работи на едно място достига работната температура,но когато е в движение температурата спада драстично...ще ми обясните ли на какво се далжи това .... колата ми е фиат брава 1.6 16v

Re: проблем със загряването на колата

oro4imaro12 написа:
    имам проблем със загряването на колата зимата ... когато работи на едно място достига работната температура,но когато е в движение температурата спада драстично...ще ми обясните ли на какво се далжи това .... колата ми е фиат брава 1.6 16v
    На неработещ термостат, най вероятно заседнал.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

ако не рааботи термостата колата ще има голям разход на гориво но тя има нормален разход на гориво

Коментар

Е тогава защо питаш? Кажи кой отговор искаш да прочетеш и ще ти го напише колегата, щом този не ти харесва. Освен да се изредим 15 човека да отговорим едно и също... Ключ на темата. Въпросът получи ясен и точен отговор. За повече информация - правилния раздел, важните теми и малко с търсачката.---------------------------------Отключвам, защото колегата иска все пак и други мнения. Според мен - не работи термостатът. Друго мнение: не работи правилно уредът на таблото.Друго мнение: има въздух в системата и като се движи колата, въздухът застава на датчика и показва грешно.Друго мнение: навън е прекалено студено, а колата е свръх-ефективна, затова не отделя топлина.Друго мнение: ако антифризът е за -60, затова държи по-студено. Смени го с такъв за -25.

Коментар

какъв нормален разход бе,тя с изправен термостат е ламя,а може би ти си изтръпнал вече и не ти прави впечатление разход от 11-12 на сто.просто си смени термостата и ще усетиш разликата

Коментар

Working...
          X